Theodora píše:Báro, rozdíl mezi Tebou a některými zde diskutujícími je v tom, že Ty kladeš nahlas otázky, které sis nejprve položila sama a nenašla na ně odpověď , takže doufáš, že Ti ji pomohou najít ostatní. Jiní kladou nahlas otázky, o kterých jsou přesvědčeni, že odpověď znají (bohužel ne vždy o ní dlouho přemýšleli) a chtějí ostatním dokázat, jak jsou chytří (někteří navíc dokázat, jak jsou ostatní hloupí).
S tím se musíš smířit, jinak se budeš zbytečně trápit.
Ano ano, jsou zde jen křesťané se snahou o duchovní poznání a pak nekřesťanští hloupí sebestřední vysírači. Jen MY a ONI. No stress, MY víme a ONI přijdou k poznání nebo do pekla.
Kaine ona to takhle neřekla. To si jen teď interpretuješ jak se ti to hodí. Stejně jako u soudu budeš, intepretovat pokud k tomu bude možnost, tak aby jsi svého klienta obhájil
Ono to klidně lze použít i na My s snahou o Logické poznání a sebetřední křesťanští vysírači se svými dogmaty. Každá mince má rub a líc a když to co jsi řekl otočíš lícem dolů vyjde ti to co jsem řekl já. Theo to otiž řekla obecně.
Nebo to taky může být. Já Pulec chytrý a všeci okolo.
"Nesnažte se opít trpaslíka notorika a do mrtva se zpijte jen tehdy, když je na blízku někdo, kdo vás může pohřbít."
Mohl bys prosim jeste takovym strucnym zpusobem definovat agnostika?
Ten zde už byl definován o pár stránek dřív.
Ale protože při hledání jsem se zpěštně taky ztratil v tom našem místním bordelu tak to sem hážu z googlu:
Agnostik je: Člověk, zastáväjící názor, že určitou věc nelze poznat, nebo prokázat její existenci, nebo ji lze lehce zpochybnit. Nejčastěji uplatňováno na "nepoznatelnost" Boha.
"Nesnažte se opít trpaslíka notorika a do mrtva se zpijte jen tehdy, když je na blízku někdo, kdo vás může pohřbít."
JARWIKS píše:Kaine ona to takhle neřekla. To si jen teď interpretuješ jak se ti to hodí. Stejně jako u soudu budeš, intepretovat pokud k tomu bude možnost, tak aby jsi svého klienta obhájil
Kolik smajlíků tam musím dát, abys pochopil, že jde o rýpnutí?
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Theodora píše:Báro, rozdíl mezi Tebou a některými zde diskutujícími je v tom, že Ty kladeš nahlas otázky, které sis nejprve položila sama a nenašla na ně odpověď , takže doufáš, že Ti ji pomohou najít ostatní. Jiní kladou nahlas otázky, o kterých jsou přesvědčeni, že odpověď znají (bohužel ne vždy o ní dlouho přemýšleli) a chtějí ostatním dokázat, jak jsou chytří (někteří navíc dokázat, jak jsou ostatní hloupí).
S tím se musíš smířit, jinak se budeš zbytečně trápit.
Ano ano, jsou zde jen křesťané se snahou o duchovní poznání a pak nekřesťanští hloupí sebestřední vysírači. Jen MY a ONI. No stress, MY víme a ONI přijdou k poznání nebo do pekla.
Kaine ona to takhle neřekla. To si jen teď interpretuješ jak se ti to hodí. Stejně jako u soudu budeš, intepretovat pokud k tomu bude možnost, tak aby jsi svého klienta obhájil
Ono to klidně lze použít i na My s snahou o Logické poznání a sebetřední křesťanští vysírači se svými dogmaty. Každá mince má rub a líc a když to co jsi řekl otočíš lícem dolů vyjde ti to co jsem řekl já. Theo to otiž řekla obecně.
Nebo to taky může být. Já Pulec chytrý a všeci okolo.
Tohle Theodora skutečně neřekla, Kain dokonce ví, že to tak ani nemyslela, ale asi raději útočí na ni než na toho, o kom Theodora mluvila. Což se mu ani nedivím.
"Myslíš, že vzdálenost může dělit přátele? Když chceš být s Rae, nejsi už vlastně s ní?" (R. Bach)
JARWIKS píše:Kaine ona to takhle neřekla. To si jen teď interpretuješ jak se ti to hodí. Stejně jako u soudu budeš, intepretovat pokud k tomu bude možnost, tak aby jsi svého klienta obhájil
Kolik smajlíků tam musím dát, abys pochopil, že jde o rýpnutí?
Neboj, já pochopila, že jde o rýpnutí, ale chuť kopnout Tě jsem teda měla.
Navíc nezapomeň, že tuhle diskusi čte kde kdo a když to nepochopí Pulec, který nás oba zná, je málo pravděpodobné, že to pochopí ostatní. Já osobně Tvůj perverzní smysl pro humoc oceňuju, ale po ostatních to chtít nemůžeš. A pak to vypadá, že ten, kdo nechápe, jsi Ty. A to nechceš, že ne?
"Myslíš, že vzdálenost může dělit přátele? Když chceš být s Rae, nejsi už vlastně s ní?" (R. Bach)