GLADIUS 2010-SEKCE "GERMÁNI"
Moderators: Trubadix, Wothan, Alexandr
-
- Stálý přispěvatel
Re: GLADIUS 2009-SEKCE "GERMÁNI"
Pokud někdo nemáte vybavení ale tahle doba nebo akce vás láká, uvítali bychom i nějaké pomocníky pořadatelů v civilu.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
- Stálý přispěvatel
Jako režisér chci poděkovat všem účastníkům. Bylo to fajn, většina věcí vyšla, a nebýt zranění na konci, den by neměl mráčku.
Myslím, že dvoudenní akce se osvědčila a mělio bychom se tohoto modelu držet i do budoucnosti.
Samozřejmě uvítáme připomínkly a nápady, jak ještě vylepšit péči jak o účinkující, tak o diváky.
A závěrečný šťastný výkřik: návštěvností jsme se přiblížili na dohled letní bitvě, rozdíl je cca 25% diváků, a Gladius stále roste tempem 50% ročně. Je vidět, že Antika táhne - a vaše fešné nohy v kraťasech evidentně taky
.
Myslím, že dvoudenní akce se osvědčila a mělio bychom se tohoto modelu držet i do budoucnosti.
Samozřejmě uvítáme připomínkly a nápady, jak ještě vylepšit péči jak o účinkující, tak o diváky.
A závěrečný šťastný výkřik: návštěvností jsme se přiblížili na dohled letní bitvě, rozdíl je cca 25% diváků, a Gladius stále roste tempem 50% ročně. Je vidět, že Antika táhne - a vaše fešné nohy v kraťasech evidentně taky

-
- Site Admin
za poradatele se pripojuji k melkelovu podekovani...
probiram fotky a brzy nejake dodam k nahlednuti.... zatim jen mala ochutnavka - je videt ze bojova priprava legii je opravdu na vysoke urovni:

probiram fotky a brzy nejake dodam k nahlednuti.... zatim jen mala ochutnavka - je videt ze bojova priprava legii je opravdu na vysoke urovni:
Your freedom will grow each time you say: No!
-
- Stálý přispěvatel
Aby jsme se jen neplácali po zádech-vulgarismy létající vzduchem při představení bych čekal spíše na všegotické bitvě v horní-dolní,nedržení se scénáře-tedy lidí kteří vědí co v něm je,vedlo k zbytečným chybám a neodění ůčastníci nám začínají chytat nezdravou nezranitelnost,což bude jistě třeba upravit,stejně jako zpřísnit dění v ležení(ta hromada vajglů v základech nové rychty byla super...).To jen na okraj.Jinak fajn víkend,přeju zraněnému brzké uzdravení a všem zůčastněným dík. 

JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
-
- Stálý přispěvatel
Těším se na fotky a doufám že příští rok už mi to vyjde a přijedu taky. Ještě ve čtvrtek jsem uvažoval že pojedu aspoň jako civilní divák-pomahač, ale nakonec mi i do takovéhle účasti něco vlezlo...bohové si zjevně nepřáli abych tam byl.
Kdo byl vlastně raněný?
Kdo byl vlastně raněný?
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
-
- Stálý přispěvatel
Zraněný je Pojišťovák. Vymknul si kotník tak blbě, že ho měli operovat. To je poslední zpráva, kterou mám, odjížděla jsem docela brzo. Třeba někdo napíše ještě nějaké upřenění.
-
- Site Admin
je to o fous horsi, na zlomenou kost nad kotnikem a natrzeny vazy... takze siti a srouby
vcera v mel jit na operaci, jeho zena vecer psala, ze uz ma po operaci, ale vysledek se dozvi az dnes.. tak drzte palce
vcera v mel jit na operaci, jeho zena vecer psala, ze uz ma po operaci, ale vysledek se dozvi az dnes.. tak drzte palce
Your freedom will grow each time you say: No!
-
- Stálý přispěvatel
Stejně je zvláštní že většina závažnějších úrazů v tomhle hobby se nám stane mimo samotný boj...viz třeba Rekrut na Veligradu
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
-
- Občasný přispěvatel
Hmm, je to tak.
Mám pocit, že prostě uklouznul. Aspoň to on sám říkal, když jsme ho nesli na štítě z bojiště.
Ono se tam válelo spousta mrtvol a zbraní a štítů, to jeden zakopne ani neví jak.
Ale je to pech. Měli se polámat ti ohavové ve vytahanejch teplákách a ne veterán legie.

Mám pocit, že prostě uklouznul. Aspoň to on sám říkal, když jsme ho nesli na štítě z bojiště.
Ono se tam válelo spousta mrtvol a zbraní a štítů, to jeden zakopne ani neví jak.
Ale je to pech. Měli se polámat ti ohavové ve vytahanejch teplákách a ne veterán legie.

-
- Nováček
Rád bych se přidal k poděkování za skvělou akci..
škoda jen toho Pojšťovákova urazu, ale doufám že to nebude mít komlikace a brzo se zase vrátí do řad legie
škoda jen toho Pojšťovákova urazu, ale doufám že to nebude mít komlikace a brzo se zase vrátí do řad legie