Jeden kus bez problemu. Jinak Gagan je tedka docela ustretovej, videl jsem ho reagovat a brat si veci k srdci na ruznych recko - rimskych forech, takze jde "kvalita" kupredu. Skusim si s nim pokecat o tom crest boxu, proc to vlastne dela z kuze... :>
Posledni vec kterou resime a na odpoved cekam je velikost te prilby, rekl at mu poslu moje miry, coz jsem udelal. Takze uvidim s cim za mnou prijde a pak se rozhodnu. Kazdopadne pujdu do te verze bez crestu, prijde mi to jako vyhozene penize za tak odflaklej kus prace :P
Aby jsme neutikali od tematu, tam kdyz jsem studoval veci od Manning Imperial, oni tam maji tri rady zini v tom krestu, takze jak to maji vyresene? Maji tam jeste nejake prepazky mezi radami nebo co myslite?
Vyroba drzaku na chochol (crest box) starorecke prilby
Moderators: Trubadix, Wothan, Alexandr
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
No je fakt že se s ním teď taky debatuje trochu líp, ale když jsem chtěl tu attickou důstojnickou přilbu (on jí tam vede jako pretoriánskou) tak mi nejdřív nutil dvě a více, ale nakonec jsem mu vysvětlil že tady opravdu potřebujeme jen jednu 
Chtěli jsme od nich kdysi hromadu věcí pro římany, bylo toho na 120ks, ale bohužel nám dali od každého kousku podmínku 5-10ks od typu, což většinu lidí nakonec odradilo, dneska už asi taky budou podmínky jiné.

Chtěli jsme od nich kdysi hromadu věcí pro římany, bylo toho na 120ks, ale bohužel nám dali od každého kousku podmínku 5-10ks od typu, což většinu lidí nakonec odradilo, dneska už asi taky budou podmínky jiné.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
- Nováček
To by nebylo az tak spatne. Lod stejne jeste par mesicu hotova nebudemelkel wrote:Bez chocholu jsi na KoA na 160 dolarech čistá ruka, bez cla, samozřejmě. Dodání cirka měsíc, ale teď by to mělo být rychlejší, poošty nejsou tak ucpané, co je dolar zase výš

-
- Nováček