Jiři z Holohlav píše:Promiň paní Kateřino, jsi zcela mimo,dej se k Armádě spásy,nebo jinam......
V hladovějící Etiopii se za posledních 5O let počet obavatel zvýšil 4x --díky vší té pomoci ---do lidské blbosti Boha netahej.Tady nejsme na žádný stranický schůzi!
Kateřina_z_Landštejna píše:
To je velice zpupné tvrzení. Mám jisté osobní zkušenosti a dále pak k dispozici osobní zkušenosti lidí, kteří navštívili hladovějící oblasti Afriky. O přibližování se bohu nemluví a někteří jsou v tomto ohledu velmi kategoričtí.
Já v Africe nebyla a nevím, jak jsou tam na tom s křesťanstvím.
Já mám taky jisté osobní zkušenosti a dost literatury.
Ale hádat se o umírající mi přijde padlé na hlavu. V té chvíli se často z křesťanů stávají ateisté a z ateistů křesťané, ona je to taková dost mezní situace a nejde natrénovat...
"Myslíš, že vzdálenost může dělit přátele? Když chceš být s Rae, nejsi už vlastně s ní?" (R. Bach)
Jiři z Holohlav píše:Promiň paní Kateřino, jsi zcela mimo,dej se k Armádě spásy,nebo jinam......
V hladovějící Etiopii se za posledních 5O let počet obavatel zvýšil 4x --díky vší té pomoci ---do lidské blbosti Boha netahej.Tady nejsme na žádný stranický schůzi!
Něco slavíš?
Pokud ne, pak nechápu...
Promiň to je Tvůj chronický problém -- nechápeš.
No, začal jsi být dost osobní. Zkus se zamyslet nad tím, zda je vždy CO chápat...
Vzhledem k tomu, že zjevně došly všechny fráze a vytáčky, aniž však došlo na argumenty, a diskuse začíná nabývat poněkud osobního rázu, přeji účastníkům dobrou noc.