no,ty krpce už na třetí a bagany na sestou-sedmou.melian píše:"a na ctvrtou si dupnete"
nacez se na ctvrtou ozvalo lehke plesknuti nekolika mokasinu, krpcu a jednech bagancat ];->
3. ročník LH srazu
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
KŘIŽÁK
- Stálý přispěvatel

-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
Raiden
- Stálý přispěvatel

-
Radim Vaňousek
- Občasný přispěvatel

-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

No ale abychom se jenom nekritizovali, některé věci se nám docela i povedly synchronizovat. Například to "*" a tamto "**"
* nepamatuji si název
** taky si nepamatuji název
Vzhledem k pokročilé hodině, plným břichům a nešikovnosti některých (mé určitě) jsme to jakžtakž ustáli. takže...
Ehmmm. Kolik že chceš za to video
???

* nepamatuji si název
** taky si nepamatuji název
Vzhledem k pokročilé hodině, plným břichům a nešikovnosti některých (mé určitě) jsme to jakžtakž ustáli. takže...
-
Raiden
- Stálý přispěvatel

Kolik chceš za likvidaci toho videa?
No ale na druhou stranu, kolik těch tanců bylo? Deset? A v noci? Vybrat si dva tři a píglovat to celej víkend, bylo by to o něčem jiným.
Dobrej byl ten druhej - Lusky? (je mi poněkud stydno, ale skutečně mě zaujal anglickej tanec
). Potom už jsem ztratil přehled. Poslední čtverylka - primitivní, ale v tu hodinu a v tom stavu - 
No ale na druhou stranu, kolik těch tanců bylo? Deset? A v noci? Vybrat si dva tři a píglovat to celej víkend, bylo by to o něčem jiným.
Dobrej byl ten druhej - Lusky? (je mi poněkud stydno, ale skutečně mě zaujal anglickej tanec
-
Radim Vaňousek
- Občasný přispěvatel

Pampalíny:
no víš, přemýšlel jsem o rekonstrukci tvrze Brodce, co takhle menší grantík (1mld Kč by snad stačila)
A zas to nebude tak strašná darda, když si to s Wothanem a ostatníma rozpočítáte, ne?? co?? 
EDIT: mám tři kopie.
(Takže tvrz, fara, vybavení obou interiérů. Tststs)
plus
Vikina -domácí násilí páchané na mně! (já a pracovat ...no fuj)
Broďan -porušení pravidel (víme co, že? Plašení zvěře a potápěčů)
Indián -nedodržení práva "nálezného"
Hasič a památkáři -pokus o mnohonásobnou vraždu (špatně navržený krb / zabouchlé dveře na petlici a útěk, he, chápeme?)
Mám toho daleko víc...
tststs!
no víš, přemýšlel jsem o rekonstrukci tvrze Brodce, co takhle menší grantík (1mld Kč by snad stačila)
EDIT: mám tři kopie.
(Takže tvrz, fara, vybavení obou interiérů. Tststs)
plus
Vikina -domácí násilí páchané na mně! (já a pracovat ...no fuj)
Broďan -porušení pravidel (víme co, že? Plašení zvěře a potápěčů)
Indián -nedodržení práva "nálezného"
Hasič a památkáři -pokus o mnohonásobnou vraždu (špatně navržený krb / zabouchlé dveře na petlici a útěk, he, chápeme?)
Mám toho daleko víc...
tststs!
Naposledy upravil(a) Radim Vaňousek dne pon 24. zář, 2007 20:46, celkem upraveno 3 x.
-
Viktorie
- Občasný přispěvatel

-
Wothan
- Stálý přispěvatel