3. ročník LH srazu

Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

KŘIŽÁK
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od KŘIŽÁK »

melian píše:"a na ctvrtou si dupnete"
nacez se na ctvrtou ozvalo lehke plesknuti nekolika mokasinu, krpcu a jednech bagancat ];->
no,ty krpce už na třetí a bagany na sestou-sedmou. :badgrin: slyšet to bylo až do ložnice..ale o tom to je.super akce.bylo nám ctí.obdiv všem :shock:
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

No ano...pravda, synchronizace nepatřila mezi naše silné stránky, ještě že neděláme popravčí četu :badgrin:
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
Raiden
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Raiden »

je teda fakt, že co se synchronizace týče, tak už během večera se mi několikrát vybavil termín "Jedličkův ústav"... :badgrin:
Radim Vaňousek
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Radim Vaňousek »

Mám pár videoukázek z vašeho skot-ačení :mrgreen:

Dobře no, špatnej pokus o vydírání. Jestli se mi povedene shrinknout formát MOV, dám to na web. Filmečky zdají se dosti tmavé -příště si na vás vemu halogen, dacani! :badgrin:
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Naštěstí jsem na všech kompromitujících fotkách většinou zezadu nebo potmě, takže máš smůlu :p
Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Pampalíny »

No ale abychom se jenom nekritizovali, některé věci se nám docela i povedly synchronizovat. Například to "*" a tamto "**" :badgrin:

* nepamatuji si název
** taky si nepamatuji název

Vzhledem k pokročilé hodině, plným břichům a nešikovnosti některých (mé určitě) jsme to jakžtakž ustáli. takže... :-k Ehmmm. Kolik že chceš za to video :-# ???

:)
Raiden
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Raiden »

Kolik chceš za likvidaci toho videa?

No ale na druhou stranu, kolik těch tanců bylo? Deset? A v noci? Vybrat si dva tři a píglovat to celej víkend, bylo by to o něčem jiným.

Dobrej byl ten druhej - Lusky? (je mi poněkud stydno, ale skutečně zaujal anglickej tanec :wink:). Potom už jsem ztratil přehled. Poslední čtverylka - primitivní, ale v tu hodinu a v tom stavu - [-X
Radim Vaňousek
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Radim Vaňousek »

Pampalíny:
no víš, přemýšlel jsem o rekonstrukci tvrze Brodce, co takhle menší grantík (1mld Kč by snad stačila) :biggrin: A zas to nebude tak strašná darda, když si to s Wothanem a ostatníma rozpočítáte, ne?? co?? :mrgreen:

EDIT: mám tři kopie.
(Takže tvrz, fara, vybavení obou interiérů. Tststs)

plus

Vikina -domácí násilí páchané na mně! (já a pracovat ...no fuj)
Broďan -porušení pravidel (víme co, že? Plašení zvěře a potápěčů)
Indián -nedodržení práva "nálezného"
Hasič a památkáři -pokus o mnohonásobnou vraždu (špatně navržený krb / zabouchlé dveře na petlici a útěk, he, chápeme?)

Mám toho daleko víc...

tststs!
Naposledy upravil(a) Radim Vaňousek dne pon 24. zář, 2007 20:46, celkem upraveno 3 x.
Viktorie
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Viktorie »

Nic neplatím, o tom, že jsem neřízená střela všichni vědí, netřeba to tutlat :-)
Viktorie
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

No nejdřív mi ta videa ukaž a pak usoudím jestli se ti stane nějaká nešťastná nehoda (třeba zásah zbloudilou olověnou kulí při rekreačním potápění) nebo ne :twisted: