
Kuchtění - recepty, vybavení a suroviny
Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Stálý přispěvatel
- Příspěvky: 357
- Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
-
- Stálý přispěvatel
- Příspěvky: 203
- Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
-
- Stálý přispěvatel
- Příspěvky: 693
- Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
-
- Stálý přispěvatel
- Příspěvky: 665
- Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
Nakrájíš na tenké proužky a usušíš v troubě.Toť vše. Pokud je pán gurmán, lze v syrovém stavu ještě okořenit dle chuti.
Pokud by jsi chtěl sušit LH, tak položit na slunce (ideálně na vypnuté plátno aby to luftovalo i zespod) a dávat bacha na mouchy.Takhle jsem to osobně nedělal, ale vím, že kamarád tímto způsobem nějaké maso v pohodě usušil.
Indiáni maso rozřezávali na dlouhé pásy a věšeli je na vysoké sušáky, aby na ně nemohli psi.Na amerických pláních ovšem měli výhodu suššího podnebí a téměř neustálého pofukování, takže ty mouchy jim na to zase tak moc nešly.Ikdyž maso určitě sušili i lesní indiáni, kde ten prérijní vzduch neměli, tudíž v našich podmínkách by to mělo taky fungovat.
Pokud by jsi chtěl sušit LH, tak položit na slunce (ideálně na vypnuté plátno aby to luftovalo i zespod) a dávat bacha na mouchy.Takhle jsem to osobně nedělal, ale vím, že kamarád tímto způsobem nějaké maso v pohodě usušil.
Indiáni maso rozřezávali na dlouhé pásy a věšeli je na vysoké sušáky, aby na ně nemohli psi.Na amerických pláních ovšem měli výhodu suššího podnebí a téměř neustálého pofukování, takže ty mouchy jim na to zase tak moc nešly.Ikdyž maso určitě sušili i lesní indiáni, kde ten prérijní vzduch neměli, tudíž v našich podmínkách by to mělo taky fungovat.
-
- Občasný přispěvatel
- Příspěvky: 107
- Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
-
- Stálý přispěvatel
- Příspěvky: 1814
- Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
-
- Stálý přispěvatel
- Příspěvky: 665
- Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00
-
- Stálý přispěvatel
- Příspěvky: 1243
- Registrován: čtv 01. led, 1970 1:00