Nový časopis "Archeologie"

Moderators: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

abaddon
Site Admin
Site Admin

Post by abaddon »

supr... konecne kloudna informace...

tohle bylo presne to co jsem postradal na tech strankach, zajimalo me, jestli sou to clanky ktery neco reknou pouze archeologum a lidem z oboru nebo jestli je to psano nejakou popularne-vedeckou formou... ve stylu napr. National Geographic

pro reklamu muzu udelat to, ze kdyz si sem Pat dodas baner, zverejnim ti ho..
abaddon
Site Admin
Site Admin

Post by abaddon »

no fajn... dik za info, to je to co jsem postradal... nejspis se po nem nekde podivam

BTW. jak poznam ty retezce... abych tam rovnou vubec nelez
Mrkvoslav

Post by Mrkvoslav »

Jen k tomu Flashiku... Celkově to působí pěkným dojmem, vytknul bych jen špatnou čitelnost šedého písma na černém pozadí...
Rab
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Rab »

abaddon wrote:supr... konecne kloudna informace...
zajimalo me, jestli sou to clanky ktery neco reknou pouze archeologum a lidem z oboru nebo jestli je to psano nejakou popularne-vedeckou formou...
No já jen, že jsem to už svrchu napsal: ARCHEOLOGIE je společenský vědecko-populární čtvrtletník... :wink:

Jinak můžu potvrdit, že je k dostání např. v trafice v centru Berouna a Příbrami, ale už ne v trafikách v marketech typu Hypernova, Kaufland...
abaddon
Site Admin
Site Admin

Post by abaddon »

rab: ja se nehadam, ale za hesla se da schovat hodne, myslim ze by bylo lepsi, kdyby treba hodili namatkovy stranky na web aby si pripadny zajemce udelal nazor sam ... tim ze by to tam nebylo cely by ho to v pripade zajmu donutilo si to koupit ale soucasne by si udelal pomerne presny obrazek o casaku...

je to jen navrh...

nicmene z vasich prispevku uz sem si nazor udelal, zkusim po tom nekde kouknout..
Rab
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Rab »

Souhlas :)
Jiskra

Post by Jiskra »

A nejaky typ, kde sehnat ten casopis v Praze? Zatim je pro mne totiz nesehnatelny....
Jura
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Jura »

v posledním ĎaSu je o něm zmínka :-)
Rab
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Rab »

Jiskra wrote:A nejaky typ, kde sehnat ten casopis v Praze? Zatim je pro mne totiz nesehnatelny....
Měl by být běžně ve větších trafikách nebo i v knihkupectvích kde vedou časopisy - viděl jsem ho např. u Kanzelsbergera u Anděla. Jinak ti ho určitě zašlou z vydavatelství, i když zřejmě dražší o poštovné.
JARWIKS
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by JARWIKS »

A nevíte jak je to v Brně? Kde se dá sehnat? V těchto věcech jsem se tam zatím nezorientoval. Jinak souhlasím že tam mohly být na těch stránkách nějaké ukázky článků pro jednotlivé zájemce. Člověku to napoví a navíc je to výborný druh reklamy. Ale to zde bylo už napsáno výše.