Nový časopis "Archeologie"
Moderators: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
- Site Admin
Nový časopis "Archeologie"
ja ho nikde nevidel, do ruky se mi nedostal takze tezko rict... stoji to za to? mam ho shanet?
-
- Stálý přispěvatel

Stojí za to, doporučuji, je to skvělý počin, moc pěkná grafika, dobré texty - v prvním čísle mj. "hrob Amazonky" a VM kostel v Kopčanech, něco z práce archeologů aj.:
"ARCHEOLOGIE je společenský vědecko-populární čtvrtletník se zaměřením na archeologii, historii, antropologii a kulturní dědictví České republiky, ale i celého světa. Fotografie od prestižních profesionálních fotografů, profesionální grafická úprava a kvalitní tisk společně s články od renomovaných odborníků vytváří kvalitní médium, vycházející z tradice archeologie a historie v ČR a opírající se o zájem veřejnosti o téma vlastní minulosti a identifikace s předky a zároveň o moderní technologie a přístupy tohoto tématu s důrazem na aktuální objevy a otázky a zároveň budoucnost. Časopis navazuje na řadu svých úspěšných evropských i zámořských protějšků."
Více na http://www.archaeologica.cz/generic.php?generic=58
a hlavně doporučuju skvělý trailer (zapnout zvuk) http://www.archeologie.cz/
-
- Site Admin
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
ale vzdyt ja nic nenamitam, ani ti to nehanim, verim ze vetsinu lidi to oslovi jen vyjadruji svuj nazor jako jednotlivce, ja nemam problem s tim si ty flashe proste vypnout 
priznam se ze sem asi cekal na ty strance vic nez jen jeden flash trailer a par kontaktu... asi nejakych par ukazek, ktery by mi umoznily nahlidnout dovnitr cisla a podle toho si udelat obrazek a nasledne si to podle toho koupit nebo ne... ale predpokladam ze s tim webem mas nejaky dalsi zamery casem ...
no ale to uz sklouzavame dost mimo puvodni tema.... takze vy rikate ze to stoji za koupi a za precteni? a bude to jeste nekde k sehnani?

priznam se ze sem asi cekal na ty strance vic nez jen jeden flash trailer a par kontaktu... asi nejakych par ukazek, ktery by mi umoznily nahlidnout dovnitr cisla a podle toho si udelat obrazek a nasledne si to podle toho koupit nebo ne... ale predpokladam ze s tim webem mas nejaky dalsi zamery casem ...
no ale to uz sklouzavame dost mimo puvodni tema.... takze vy rikate ze to stoji za koupi a za precteni? a bude to jeste nekde k sehnani?
Last edited by abaddon on Wed 12. Oct, 2005 9:40, edited 2 times in total.
-
- Site Admin
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
o deformaci neco vim... 
ja Patriciinu praci znam a je opravdu dobra co se tyce grafiky, takze to ze udela pekny dizajn me uz asi ani neprekvapi, ale sem z webu zvykly cerpat informace.... trailer sem videl jednou a stacilo, spis bych si neco precetl, ukazky clanku atd. abych vedel na jake odborne urovni jsou, a jestli i pro me jako pouceneho laika to ma smysl kupovat nebo budu uplne mimo...
proto tak trosku brblam... ale jenom trosku...

ja Patriciinu praci znam a je opravdu dobra co se tyce grafiky, takze to ze udela pekny dizajn me uz asi ani neprekvapi, ale sem z webu zvykly cerpat informace.... trailer sem videl jednou a stacilo, spis bych si neco precetl, ukazky clanku atd. abych vedel na jake odborne urovni jsou, a jestli i pro me jako pouceneho laika to ma smysl kupovat nebo budu uplne mimo...
proto tak trosku brblam... ale jenom trosku...
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin