Setkání LH 2014
Moderators: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
- Site Admin
Re: Setkání LH 2014
Zajímavá otázka. Teoreticky by měl být Fort Beaver, asi.
NON PLAUDITE. MODO PECUNIAM JACITE.
-
- Občasný přispěvatel
Za Malešovskou bandu-sice je nás čím dál méně, ale výlet za Trapery je vždy radost.
Tož by to chtělo termín.
jinak k diskuzi výše - úroveň obohacení znalostmi z jiných období možná trochu upadá, ale to bude podle mne tím, že se prostě po dlouhé době rádi vidíme a přemůže nás dobrá historka a kus žvance. Myslím, že to ale není ztraceno a můžeme pozdvihnout vzdělávací úroveň - prostě necháme déle mluvit Wothana:-)
Tož by to chtělo termín.
jinak k diskuzi výše - úroveň obohacení znalostmi z jiných období možná trochu upadá, ale to bude podle mne tím, že se prostě po dlouhé době rádi vidíme a přemůže nás dobrá historka a kus žvance. Myslím, že to ale není ztraceno a můžeme pozdvihnout vzdělávací úroveň - prostě necháme déle mluvit Wothana:-)
Viktorie
-
- Stálý přispěvatel
Kurňa, lov je natolik všeobjímajícím tématem, že by se mohla chytnout všechna období, ne?
Já pojedu, i kdybych se měl setkat sám
Já pojedu, i kdybych se měl setkat sám

Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Občasný přispěvatel
prosím Vás a jaký je termín?
asi jsem slepej, ale jsem ho nenašel, jen ten z loňska
díky
asi jsem slepej, ale jsem ho nenašel, jen ten z loňska
díky
-
- Stálý přispěvatel
Všeobecně je nějak ticho po pěšině. Bude něco letos, nebo ne?
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
Tak trappeři si mysleli, že sraz je u nich až příští rok a víkendy mají už plné. Čili Beaver letos zcela jistě ne. Odpadne to, nebo se uskuteční setkání jinde? Já bych byl pro variantu jinde.
-
- Site Admin
Z místní komunikace a loňského počtu účastníků bych odhadl, že derniera byla už minule. Bohužel.
NON PLAUDITE. MODO PECUNIAM JACITE.
-
- Stálý přispěvatel
A na Malešově by se volný víkend nenašel?
Nalivajko - náčelník proviantní služby
-
- Stálý přispěvatel
Ach jo, to je teda bída.
-
- Občasný přispěvatel
Husiti, Švýcaři, Rejčkovci, Karlovci, broďané, templáři, johanité... výčet by byl jistě dlouhý. -ti všichni mají často schůze, přednášky a vlastní programy, které jsou pro ně prioritou. Nemálo pak k tomu nezájmu o LH sraz přispívají rodinné důvody a ksichtokniha. Doba pokročila.