Letošní LH sraz bude u Wothana na zahrádce. Téma je děti, výchova a tělesné tresty, pokud mě pamět neklame.
Termín 27. 9. 2014.
Setkání LH 2014
Moderators: melkel, Raiden, Maršálek, Alexandr, Knecht, Wothan, Viktorie, Kain, Joe
-
- Site Admin
Setkání LH 2014
NON PLAUDITE. MODO PECUNIAM JACITE.
-
- Stálý přispěvatel
Re: Setkání LH 2014
Termín jsme nakonec volili tak aby nekolidoval třeba s Bílou horou kam tradičně jezdí Kozáci, byla volná Curie aj. ale samozřejmě nelze se zavděčit všem, akcí je hodně, práce taky - tak přesto doufám, že dorazíte v hojném počtu a dotáhnete nějaké ty děti, co jste si pořídili po minulém tématickém ročníku
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
- Stálý přispěvatel
Termín je ok. Přijedeme v zatím blíže neurčeném počtu. Akorát k tématu nebudeme asi mít moc co říct... Leda bychom někoho ztřískali nahajkama
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
Pokud bude pršet, máme si už kam zalézt - máme fungl novou hospodu. I když ještě není úplně dokončená, už je plně funkční!
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
- Stálý přispěvatel
My tentokrát nedorazíme. Nevyhovuje nám termín. V tomto máme již hodně tradiční akci + jednu menší ale zato rok domluvenou.
Snad to tam tedy bez našich "užasných" pokrmů zvládnete.
Snad to tam tedy bez našich "užasných" pokrmů zvládnete.
-
- Stálý přispěvatel
Opožděně dík Wothanovi a jeho melodyboys za pohodový víkend, byť atmosféra byla velice komorní. Proto se nabízí otázka - nezlepšila by se účast, kdyby se termín šoupnul např. na červen?
Jako téma na další rok jsme si odsouhlasili lov.
Jako téma na další rok jsme si odsouhlasili lov.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
Budu mluvit jen za sebe, ale pro mě to není záležitost termínu, ale celého pojetí akce. Oba ročníky, na kterých jsem byl, byly příjemný pokec s lidmi. Nic víc. Necítil jsem se ani obohacen vědomostmi, ani sdílením přístupu k LH. Možná se podívat na to, co a jak vůbec dělat.
-
- Stálý přispěvatel
Mně pokecání s lidmi z různých období přijde jako prima náplň, byť ne jediná. Ale třeba i nad programem se můžeme zamýšlet, cokoliv se dá změnit k lepšímu. Prostě by mi přišlo škoda, kdyby srazy zanikly. Absence názorů zde ale moc nadějně nevypadá
-
- Site Admin
S tím souhlasím.Brant wrote:Mně pokecání s lidmi z různých období přijde jako prima náplň, byť ne jediná.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
Zajímavá otázka. Teoreticky by měl být Fort Beaver, asi.
-
- Občasný přispěvatel
Za Malešovskou bandu-sice je nás čím dál méně, ale výlet za Trapery je vždy radost.
Tož by to chtělo termín.
jinak k diskuzi výše - úroveň obohacení znalostmi z jiných období možná trochu upadá, ale to bude podle mne tím, že se prostě po dlouhé době rádi vidíme a přemůže nás dobrá historka a kus žvance. Myslím, že to ale není ztraceno a můžeme pozdvihnout vzdělávací úroveň - prostě necháme déle mluvit Wothana:-)
Tož by to chtělo termín.
jinak k diskuzi výše - úroveň obohacení znalostmi z jiných období možná trochu upadá, ale to bude podle mne tím, že se prostě po dlouhé době rádi vidíme a přemůže nás dobrá historka a kus žvance. Myslím, že to ale není ztraceno a můžeme pozdvihnout vzdělávací úroveň - prostě necháme déle mluvit Wothana:-)
Viktorie
-
- Stálý přispěvatel
Kurňa, lov je natolik všeobjímajícím tématem, že by se mohla chytnout všechna období, ne?
Já pojedu, i kdybych se měl setkat sám
Já pojedu, i kdybych se měl setkat sám
-
- Občasný přispěvatel
prosím Vás a jaký je termín?
asi jsem slepej, ale jsem ho nenašel, jen ten z loňska
díky
asi jsem slepej, ale jsem ho nenašel, jen ten z loňska
díky
-
- Stálý přispěvatel
Všeobecně je nějak ticho po pěšině. Bude něco letos, nebo ne?