Vzkazy a oznámení

Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

cossack
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Vzkazy a oznámení

Příspěvek od cossack »

Marně jsem hledal stávající přihrádku, kde bych vytroubil do světa, že už mám konečně webové stránky. Tak jsem si dovolil založit novou nit.
Takže dámy a pánové, račte nahlédnouti. Tady to je:

http://www.sedlar.livinghistory.cz/
KŘIŽÁK
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od KŘIŽÁK »

Zdravím,stránky pěkné,předpokládám,že sortiment časem rozšíříš..Možná by nebylo na škodu,když už jde o výrobky pro oživlou historii k fotkám připojit dataci a zdroj,jde li o repliku,nebo rekonstrukci...
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
cossack
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od cossack »

Sortiment je nepřeberný, funguje to tak, že dělám takové věci, co si kdo objedná. Takže to záleží čistě na zákazníkovi. Jediné čemu se vyhýbám jsou boty od vrcholného středověku výše.
Jojo, taky bych měl rád všechno datované a vycházel jen z hodnověrných podkladů :wink:. Poctivě se snažím, ovšem obsáhnout tolik období poměrně detailními znalostmi je nad moje síly. Ale rád si nechám poradit...
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Cossack: Jinak takováhle adresa funguje i bez toho "www". Ale zajímavé věci - už jsem ti tam odkázal jednoho našeho začátečníka kvůli románským botám.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
KŘIŽÁK
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od KŘIŽÁK »

cossack-No právě-pokud je botka nebo její část rekonstrukce nálezu,měl bys to inzerovat.Na tvoje stránky budou chodit nejen lidé hledající konkrétní výrobek,ale i pro informace a inspiraci a to jsou potenciální zákazníci a nositelé reklamy.Pokud tedy stojíš o rozsáhlejší výrobu.Pamatuju ůplné začátky Alana Kvasničky i Matese-první nesmělý pokus a pak boom...A to neměli www.
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
cossack
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od cossack »

KŘIŽÁK píše:Na tvoje stránky budou chodit nejen lidé hledající konkrétní výrobek,ale i pro informace a inspiraci
Jasně, sám to dělám podobně. Já ten problém absence zařazení jednotlivých věcí vnímám docela silně a budu se to snažit zlepšit. Ale třeba konkrétní prameny pro RS jsou pro mne španělská vesnice, přitom poptávka po RS botech je celkem velká, takže se snažím získat přehled, rozšiřovat si obzor, ale narážím na ten sám problém - v pro laika dostupných zdrojích všude chybí datace nebo místo nálezu. Konkrétně mám určené tuším jen jedny boty a ty jsem ještě nikomu nedělal.
Každopádně tu připomínku beru.
BidakII
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od BidakII »

Přednáška:

PhDr. Dana Dvořáčková
(Historický ústav Akademie věd ČR, v.v.i.) na téma "Panovnický dvůr ve středověku"

Přednáška se bude konat ve středu 18. března 2009 od 17.30 hod.V PŘEDNÁŠKOVÉ SÍNI NÁRODNÍHO MUZEA V PRAZE
nataniel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Re: Vzkazy a oznámení

Příspěvek od nataniel »

Poznáte tieto deky http://www.balkanova.cz/categories/?categoryId=1 aké máte s nimi skúsenosti ?
Na cestě sa chovaj tak, jako by ses plížil za zvěří, nepřítele musíš spatřit první
Maršálek
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Maršálek »

PF 2010

Přeji Vám všem na tomto fóru příjemné prožití vánočních svátků a vše nej do nového roku 2010.
Nechť se Vám všem daří úspěšně, s dalším elánem a novými nápady vykročit směrem, který jste si vytyčili ;)
Maršálek
DSC06756.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ich dien!
Jiři z Holohlav
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Jiři z Holohlav »

Smrt je smyslem života.