Marně jsem hledal stávající přihrádku, kde bych vytroubil do světa, že už mám konečně webové stránky. Tak jsem si dovolil založit novou nit.
Takže dámy a pánové, račte nahlédnouti. Tady to je:
http://www.sedlar.livinghistory.cz/
Vzkazy a oznámení
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Sortiment je nepřeberný, funguje to tak, že dělám takové věci, co si kdo objedná. Takže to záleží čistě na zákazníkovi. Jediné čemu se vyhýbám jsou boty od vrcholného středověku výše.
Jojo, taky bych měl rád všechno datované a vycházel jen z hodnověrných podkladů
. Poctivě se snažím, ovšem obsáhnout tolik období poměrně detailními znalostmi je nad moje síly. Ale rád si nechám poradit...
Jojo, taky bych měl rád všechno datované a vycházel jen z hodnověrných podkladů

-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
cossack-No právě-pokud je botka nebo její část rekonstrukce nálezu,měl bys to inzerovat.Na tvoje stránky budou chodit nejen lidé hledající konkrétní výrobek,ale i pro informace a inspiraci a to jsou potenciální zákazníci a nositelé reklamy.Pokud tedy stojíš o rozsáhlejší výrobu.Pamatuju ůplné začátky Alana Kvasničky i Matese-první nesmělý pokus a pak boom...A to neměli www.
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
-
- Stálý přispěvatel
Jasně, sám to dělám podobně. Já ten problém absence zařazení jednotlivých věcí vnímám docela silně a budu se to snažit zlepšit. Ale třeba konkrétní prameny pro RS jsou pro mne španělská vesnice, přitom poptávka po RS botech je celkem velká, takže se snažím získat přehled, rozšiřovat si obzor, ale narážím na ten sám problém - v pro laika dostupných zdrojích všude chybí datace nebo místo nálezu. Konkrétně mám určené tuším jen jedny boty a ty jsem ještě nikomu nedělal.KŘIŽÁK píše:Na tvoje stránky budou chodit nejen lidé hledající konkrétní výrobek,ale i pro informace a inspiraci
Každopádně tu připomínku beru.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Re: Vzkazy a oznámení
Poznáte tieto deky http://www.balkanova.cz/categories/?categoryId=1 aké máte s nimi skúsenosti ?
Na cestě sa chovaj tak, jako by ses plížil za zvěří, nepřítele musíš spatřit první
-
- Stálý přispěvatel
Re: Vzkazy a oznámení
PF 2010
Přeji Vám všem na tomto fóru příjemné prožití vánočních svátků a vše nej do nového roku 2010.
Nechť se Vám všem daří úspěšně, s dalším elánem a novými nápady vykročit směrem, který jste si vytyčili
Maršálek
Přeji Vám všem na tomto fóru příjemné prožití vánočních svátků a vše nej do nového roku 2010.
Nechť se Vám všem daří úspěšně, s dalším elánem a novými nápady vykročit směrem, který jste si vytyčili

Maršálek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ich dien!
-
- Stálý přispěvatel