ISARNO 2008 - Keltsko - Římská bitva v Letovicích

21. století - literatura, instituce, akce...

Moderators: Trubadix, Wothan, Alexandr

Trubadix
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Trubadix »

Ad 1 Nevykej mi
Ad 2 O zádném sípu kvůli kterému bych se vztel nevim. Jediné kvůli cemu jsem se vtekal bylo to, ze príste budu muset tim kopím nekoho opravdu probodnout aby padl
Ad 3 Nejsem Legionář ale pomocnej sbor :-)
Ondra
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Ondra »

Pan Trubadix se vztekal :mrgreen: LOL

To je strasna tahle debata, mam uplne chut udelat si nejakeho nahateho barbara :badgrin:

(sry za OT)
Björn Hundolfr
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Björn Hundolfr »

Ondra wrote:Pan Trubadix se vztekal :mrgreen: LOL

To je strasna tahle debata, mam uplne chut udelat si nejakeho nahateho barbara :badgrin:

(sry za OT)
Tím by jsi ale spoustě mladých dívek pokazil ideály o vypracovanosti a dokonalosti mužských těl :lol:

Slovan je etnikum. Viking je diagnóza - 

Knecht)" Image
Ondra
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Ondra »

Björn Hundolfr wrote:Tím by jsi ale spoustě mladých dívek pokazil ideály o vypracovanosti a dokonalosti mužských těl :lol:
No teda, on me snad zna?! :lol:
Cc na to rict... snad jen ze na tom uz dlouho pracuju a ze vsech svalu mi roste nejvic bricho 8)
Björn Hundolfr
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Björn Hundolfr »

Ondra wrote:
Björn Hundolfr wrote:Tím by jsi ale spoustě mladých dívek pokazil ideály o vypracovanosti a dokonalosti mužských těl :lol:
No teda, on me snad zna?! :lol:
Cc na to rict... snad jen ze na tom uz dlouho pracuju a ze vsech svalu mi roste nejvic bricho 8)
Myslel jsme si že indoši maj podobnej problem jak vikingove :badgrin: taky mi roste jen břišni sval :biggrin:

Slovan je etnikum. Viking je diagnóza - 

Knecht)" Image
Tita Iuventia Martia
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Tita Iuventia Martia »

Pratele,
... nezbejva mi nic jinyho, nez se opet zapojit ;-) YByla by skoda, kdyby Isarno zamrzlo na urovni Libusina - nebyla jsem na nem, ale pochopila jsem, z kontextu, ze se jedna o "kecko" akci obdobi Gotiky.., akci Staroveku je tak malo, ze by bylo vazne skoda, kdyby se to nikam neposunovalo.. Ja vim, ze equipment neco stoji a nejde o to to mit hned vsechno naprosto koser, jde o tu vuli se neustale zlepsovat a snazit se, aby moje vybaveni bylo v poradku.. Kdyz uz prece delam nejake obdobi ci kulturu, je jedno, zda Rimana a nebo Kelta, mela bych mit zajem sve obdobi reprezentovat co nejverneji, aby lidi meli kvalitni obraz toho, jak Keltici / Rimane vypadali (na zaklade nasi nalezu a tak) a nepredhazovat jim nepravdy.. Nezaslouzi si to ani divaci a ani obdobi, ktere delame.. Ohledne kelimku a hu a huleni - netusim, ja nekourim, ale priznavam se, ze jsem si v hospode dala do kelimku medovinu a pivko.. Na pristi rok snad uz budu mit pohary na chlastik ;-) Fakt bym e ale nenapadlo vytahnout cecka a nebo kelimek pred divakama.., zvlast v kostymu..

Titvs Iventivs Martivs

Castra Romana, o.s.

www.castraromana.cz
Pavel
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Pavel »

KŘIŽÁK wrote:Pavlovi-ti tvý známí-přesně typ lidí o kterých jsem psal-mají možnost zlepšit podmínky pro vlastní hru na starověk,něco se dzvědět a jejich reakce je okamžitě negativní.Přesně tohle na akcích nechci potkávat.časem bude akci na Isarnu držet jen to,že jde o jednu z mála příležitostí pro římany.jakmile přijde jiná,zůstanou tam jen všebarbarští,kelímko-cigaretoví baviči.Nechápu proč ti lidé tohle dělají.Co je natom tedy baví?Není zábavnější dát si pivo s keltské meganádoby,rohu,nebo "boty"?Zajímalo by mě,co udělá Aleš,až římani a gládoši řeknou:letos jedem jinam,tady je to sračka..nepřeju mu to,ale může s tím počítat. :(
Já tady nechci nikoho obhajovat ani za někoho mluvit, ale co vím, tak i oni maj svý zdroje podle kterých jedou.Ale tady se jedná o tuhle jednu akci - já už k tomu napsal co si o tom myslím, tahle diskuse je pořád otevřená a samozřejmě záleží na tom, na čem se nakonec shodneme a taky co na to řekne Aleš.Samozřejmě se může stát, že Římani dostanou nějakou lepší nabídku a pojedou radši jinam (což by byla škoda), ono nakonec to časem stejně dopadne tak, že na vybavení budou kladeny stále větší nároky a ten, kdo se tomu nebude chtít přispůsobit tak má prostě smůlu.
Go n-éirí an bóthar leat!
Džuro
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Džuro »

Ondra wrote:Pan Trubadix se vztekal :mrgreen: LOL

(sry za OT)
Jsi vítán. :mrgreen:
Image
Bonemina
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Bonemina »

Tohle ale NEBYLO Isarno, že ne? :)
Björn Hundolfr
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Björn Hundolfr »