ISARNO 2008 - Keltsko - Římská bitva v Letovicích

21. století - literatura, instituce, akce...

Moderators: Trubadix, Wothan, Alexandr

KŘIŽÁK
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by KŘIŽÁK »

Pro Wothana:pokud bych cenzora na bitvu dělal já,pravděpodobně by se v ní římani dost nudili.Zatímco by mě barbaři za plotem utloukali kelímkama.
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
Baodar

..

Post by Baodar »

no tak tohle se mi zdá až moc uhozený..vy děláte jako kdyby římani nepili z kelimků a nekouřili cigára. Takže pořád bych nehledal chyby jen na nás a podival se především na sebe a zdokonalil co se dá. Vy si budete moct konečně říct ,,Jsem dokonalej'' a ty co ještě nejsou nechat být.
Trubadix
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Trubadix »

To nikdo nerekl. Je tam ale jeden rozdil, valná vetsina rimanu ma chut a ochotu sve vybaveni zlepsovat a doplnovat (samozdrejme vsude jsou vyjimky :-) ). V tom je ten kámen urazu. není to rucnim siti nebo o jinych blbostech, ale právě o té ochote se zlepsovat.
Lenka
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Lenka »

Oni taky pijí z kelímku a kouří cigára, ale jen tam, kde to není vidět. Myslím, že zrovna ti co sem přispívají pracují na svém zdokonalování opravdu hodně, přesto je vždycky co vylepšovat. A že to na svých akcích chtějí i po ostatních, to se jim nediv, chtějí co nejdokonalejší akci, nejenom sebe. A akci tvoří všichni, kdo se jí účastní.
Baodar

Post by Baodar »

..trubadix.. nejste nějakej veterán Legie X? Jo jo kluci z Ostravy nám říkali že jste byl pěkně naštvanej že jste dostal šípem do krku
Trubadix
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Trubadix »

Ad 1 Nevykej mi
Ad 2 O zádném sípu kvůli kterému bych se vztel nevim. Jediné kvůli cemu jsem se vtekal bylo to, ze príste budu muset tim kopím nekoho opravdu probodnout aby padl
Ad 3 Nejsem Legionář ale pomocnej sbor :-)
Ondra
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Ondra »

Pan Trubadix se vztekal :mrgreen: LOL

To je strasna tahle debata, mam uplne chut udelat si nejakeho nahateho barbara :badgrin:

(sry za OT)
Björn Hundolfr
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Björn Hundolfr »

Ondra wrote:Pan Trubadix se vztekal :mrgreen: LOL

To je strasna tahle debata, mam uplne chut udelat si nejakeho nahateho barbara :badgrin:

(sry za OT)
Tím by jsi ale spoustě mladých dívek pokazil ideály o vypracovanosti a dokonalosti mužských těl :lol:

Slovan je etnikum. Viking je diagnóza - 

Knecht)" Image
Ondra
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Ondra »

Björn Hundolfr wrote:Tím by jsi ale spoustě mladých dívek pokazil ideály o vypracovanosti a dokonalosti mužských těl :lol:
No teda, on me snad zna?! :lol:
Cc na to rict... snad jen ze na tom uz dlouho pracuju a ze vsech svalu mi roste nejvic bricho 8)
Björn Hundolfr
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Björn Hundolfr »

Ondra wrote:
Björn Hundolfr wrote:Tím by jsi ale spoustě mladých dívek pokazil ideály o vypracovanosti a dokonalosti mužských těl :lol:
No teda, on me snad zna?! :lol:
Cc na to rict... snad jen ze na tom uz dlouho pracuju a ze vsech svalu mi roste nejvic bricho 8)
Myslel jsme si že indoši maj podobnej problem jak vikingove :badgrin: taky mi roste jen břišni sval :biggrin:

Slovan je etnikum. Viking je diagnóza - 

Knecht)" Image