Kolečkový zámek
Moderators: Knecht, Raiden
-
- Stálý přispěvatel
Kolečkový zámek
Ahoj lidi,tak nevím jestli to patří do této rubriky nebo ne ale rád bych získal kontakt na někoho kdo UMÍ vyrobit kvalitní kolečkový zámek.Nejde mi o to aby tak vypadal,ale aby tak fungoval.S tímto tapem zámku nemám žádnou zkušenost.Mé znalosti a kontakty začínají u křesadlového zámku.Děkuji
-
- Stálý přispěvatel
Potkal jsem puškaře, kterej tvrdil, že by to nebyl problém. Možná bych splašil telefon, pozeptám se. Nicméně byl divnej - měl na prodej (na burze v Akcentu) doutnákovku s hlavní z vodovodní trubky, strašně se divil, že z toho chci střílet vostrejma a na dotaz po tormentaci odvětil, že "to zkoušeli s 10 g prachu". Takže tudy cesta asi taky nepovede...
Marvan to neudělá, s tím jsem mluvil minulej pátek. Teoreticky by to šlo i samo-domo, pokud má člověk přístup do dílny s vybavením; akorát nevim, jak na to kalený kolečko. Sehnat pyrit neni takovej problém.
Marvan to neudělá, s tím jsem mluvil minulej pátek. Teoreticky by to šlo i samo-domo, pokud má člověk přístup do dílny s vybavením; akorát nevim, jak na to kalený kolečko. Sehnat pyrit neni takovej problém.
Last edited by Raiden on Thu 15. Feb, 2007 9:36, edited 1 time in total.
-
- Stálý přispěvatel
To je práve otázka.Má význam něco zkoušet a vymýšlet když už to někdo udělal za nás?Já mám dost široký pole působnosti a vždy se snažím přijít věci na kloub.Toto se má však tak ,že bych rád měl jednu,hezkou,elegantní kolečkovku ve sbírce a tím to pro mě končí.Samozřejmě nevylučuji že tomu nepodlehnu a z jedné budou 2,3atd.To je otázka budoucna.Jestli tomu podlehnu tak to bude mít moje žena obvzlášt´ radost.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Já mám se Skrbkem dost špatný zkušenosti. Má dobrý chladný zbraně, ale pistoli co mi dělal jsem mu po delších tahanicích vrátil a to jsem na ni dlouho čekal a moc a moc jsem ji potřeboval na závody. Konkrétně byly ožvejkaný šrouby-příšerně!!-na všem vidět stopy po pilníku, nepasovalo dřevo(o povrchovce dřeva škoda mluvi...) Čekal jsem na to snad přes půl roku a pořád mi tvrdil, že to má v podstatě hotový... Fakt je, že peníze mi vrátil bez keců,ale trvalo přes měsíc než jsem ho sehnal(nebral mi telefony...)
Doporučuji značnou opatrnost.
Doporučuji značnou opatrnost.
-
- Stálý přispěvatel
Doktor: Půlroční čekání není nic tak hrozného, já na tu flintu čekal přes rok. Povrchovky jsem dodělával sám a jak jsem psal, musel jsem to seřídit a zastřílet, ale jinak je dobrá. Naopak se mi od něj nelíbil kord...Ale prodal jsem ho a ukoval si čakan 

V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/