Privit kamarádi,
jak jste to počítali s věcmi? Počítali jste s vozíkem, nebo jen s osobními věcmi alá Ukrajina a jeden stan?
Volal mi Barzoj, který dělá polského husara. Rád by jel s námi. Ještě musím zjistit detaily. Jinak snad mi to vše vyjde a pojedu také?
Jen pořád nemám to oblečení, tak snad to švadlena stihne?
AKCE 2010
Moderátoři: El Cid, Brant, MarcusIV, LiborZ
-
- Stálý přispěvatel
Re: AKCE 2010
,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
-
- Stálý přispěvatel
Ukrajina je divnozemě a je tam zákaz přívěsného vozíku za bus. Radši si zjištěte, jaký status má tahle vícemístná dodávka a jestli to není problém. Než zkejsnout na celnici.
\"Asi na nás zapomněli!\" anonymní Moravan 8. listopadu 1620 za zdí letohrádku Hvězda. http://www.olomouckypluk.cz
-
- Stálý přispěvatel
To máš recht, rudokožče. Jenže my jedeme do Polska
Cid: Vozík nebereme, z Prahy pojede dodávka.

Cid: Vozík nebereme, z Prahy pojede dodávka.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
Brante já se ptám proto, zda se něco bude z vozíku brát nebo ne? Ve vozíku je všechno, tak bych byl nerad překvapen, že se najednou něco z toho bude potřebovat 

,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
-
- Stálý přispěvatel
Všechno tam není. Stan se bere ten velkej, nábytek Kubův a snad Mrazíkův (je to tak, Radislawe?). Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky. Pro to by si měla tenhle týden zajet do Liberce Nika.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
ok, budu s tím počítat a připravím to.
-
- Stálý přispěvatel
Ony se nějak domlouvaly spolu s Petrou. Nika si tam jede pro šaty na Slovany a tak. Ale klidně se do toho vlož, to je jasný. Přece se nebudeme spoléhat na ženský 

-
- Stálý přispěvatel
Jsem ted tady, tak to jen shrnu.Brant píše:Všechno tam není. Stan se bere ten velkej, nábytek Kubův a snad Mrazíkův (je to tak, Radislawe?). Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky. Pro to by si měla tenhle týden zajet do Liberce Nika.
Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky........Je to určitě vše?
Kožešiny si každý bere sám?
-
- Stálý přispěvatel
Když narazíš na něco užitečnýho, tak to připrav taky. Třeba jsme na něco zapomněli. Kožešiny si každej bere sám.El Cid píše:Jsem ted tady, tak to jen shrnu.
Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky........Je to určitě vše?
Kožešiny si každý bere sám?
-
- Stálý přispěvatel
Ben pořád skuhrá, že tam má všechny kožešiny, tak mu ať mu je Nika nebo někdo vezme.