AKCE 2010

Moderátoři: El Cid, Brant, MarcusIV, LiborZ

El Cid
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Re: AKCE 2010

Příspěvek od El Cid »

Privit kamarádi,
jak jste to počítali s věcmi? Počítali jste s vozíkem, nebo jen s osobními věcmi alá Ukrajina a jeden stan?
Volal mi Barzoj, který dělá polského husara. Rád by jel s námi. Ještě musím zjistit detaily. Jinak snad mi to vše vyjde a pojedu také?
Jen pořád nemám to oblečení, tak snad to švadlena stihne?
,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli  pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
Indy
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Indy »

Ukrajina je divnozemě a je tam zákaz přívěsného vozíku za bus. Radši si zjištěte, jaký status má tahle vícemístná dodávka a jestli to není problém. Než zkejsnout na celnici.
\"Asi na nás zapomněli!\" anonymní Moravan 8. listopadu 1620 za zdí letohrádku Hvězda. http://www.olomouckypluk.cz
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

To máš recht, rudokožče. Jenže my jedeme do Polska 8)

Cid: Vozík nebereme, z Prahy pojede dodávka.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
El Cid
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od El Cid »

Brante já se ptám proto, zda se něco bude z vozíku brát nebo ne? Ve vozíku je všechno, tak bych byl nerad překvapen, že se najednou něco z toho bude potřebovat :)
,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli  pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

Všechno tam není. Stan se bere ten velkej, nábytek Kubův a snad Mrazíkův (je to tak, Radislawe?). Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky. Pro to by si měla tenhle týden zajet do Liberce Nika.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
El Cid
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od El Cid »

ok, budu s tím počítat a připravím to.
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

Ony se nějak domlouvaly spolu s Petrou. Nika si tam jede pro šaty na Slovany a tak. Ale klidně se do toho vlož, to je jasný. Přece se nebudeme spoléhat na ženský :wink:
El Cid
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od El Cid »

Brant píše:Všechno tam není. Stan se bere ten velkej, nábytek Kubův a snad Mrazíkův (je to tak, Radislawe?). Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky. Pro to by si měla tenhle týden zajet do Liberce Nika.
Jsem ted tady, tak to jen shrnu.
Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky........Je to určitě vše?
Kožešiny si každý bere sám?
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

El Cid píše:Jsem ted tady, tak to jen shrnu.
Z vozíku je potřeba vál, koberec, kotel, misky........Je to určitě vše?
Kožešiny si každý bere sám?
Když narazíš na něco užitečnýho, tak to připrav taky. Třeba jsme na něco zapomněli. Kožešiny si každej bere sám.
Dlouhán
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Dlouhán »

Ben pořád skuhrá, že tam má všechny kožešiny, tak mu ať mu je Nika nebo někdo vezme.