Záležitosti křesťanské víry

Duchovno, víra, věda, umění

Moderátoři: Maršálek, Bestian, Heinrich von Rheinhausen

Jiři z Holohlav
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Jiři z Holohlav »

Nevěřím ani na zázraky ani na náhody.Bohem jsem si naprosto jist.

Kdyby.......taky slepá cesta.
Smrt je smyslem života.
Bonemina
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Bonemina »

Jo, abaddone, proč by měl Bůh dělat zázraky na obědnávku, abys mu ausgerechnet ty uvěřil? Bůh snad není obchodní dům Harrods.
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

to rikas ty, ja od nej nic necekam.... jen po me nechtej abych za zazrak povazoval veci ktery jdou vysvetlit jinak, ty koncetiny jsem uvedl jako priklad toho, co by me pravdepodobne umlcelo
Your freedom will grow each time you say: No!
Andre
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Andre »

abaddon píše:a ze se brzy podari diky vyzkumu vypestovat treba celou nohu? to neni zazrak... to je vyvoj...
Pardon za mi mimomísu: To se nikdy nepodaří... teda leda, že bys ji vypěstoval u někoho jiného a pak ji fiknul.

Sorry za mimoň
Theodora
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Theodora »

abaddon píše:to rikas ty, ja od nej nic necekam.... jen po me nechtej abych za zazrak povazoval veci ktery jdou vysvetlit jinak, ty koncetiny jsem uvedl jako priklad toho, co by me pravdepodobne umlcelo
Ale vždyť nikdo nechtěl, abys to považoval za zázrak.
Jedinej, kdo tu snad možná v zázraky věří, jsem já, a já od začátku říkám, že tohle je špatnej pohled na věc, že každej "zázrak" jde zřejmě vysvětlit přirozeně, ale na velikosti Boží to nic nemění.
"Myslíš, že vzdálenost může dělit přátele? Když chceš být s Rae, nejsi už vlastně s ní?" (R. Bach)
JARWIKS
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od JARWIKS »

Andre píše:
abaddon píše:a ze se brzy podari diky vyzkumu vypestovat treba celou nohu? to neni zazrak... to je vyvoj...
Pardon za mi mimomísu: To se nikdy nepodaří... teda leda, že bys ji vypěstoval u někoho jiného a pak ji fiknul.

Sorry za mimoň
To mimoň není. A i kdyby vypěstovat nohu ruku časem orgány a pak celého člověka... hmmm nevím nevím, osobně mám názor, že zrovna toto by se dělat nemělo. Je to to samé jak klonování, alespoň pro mě a tak to cítím.

Toto je mimoň. A promiňte mi že dál nebudu reagovat, ale nyní přišel páteční večer a pač jsem už dlouho tak nebyl v pátek kalit, tak sa jdu osprchovat a z chlastat do němoty :twisted:
"Nesnažte se opít trpaslíka notorika a do mrtva se zpijte jen tehdy, když je na blízku někdo, kdo vás může pohřbít."
Bonemina
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Bonemina »

abaddon píše: kdyz by nekomu narostla, tak to bych si vazne sedl na prdel, muj svet by se zhroutil a ja bych konecne prozrel.
Pardon, jestli jsem si tuto větu špatně vyložila.
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

Andre píše:

Sorry za mimoň
no, jasne... par stranek dal jsem tu zminoval ucho vyrostle na mysi...
Your freedom will grow each time you say: No!
Theodora
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Theodora »

abaddon píše: vy se nejak velmi dobre s kainem znate, nebo ti tohle vsechno povedel buh?
Došlo mi, že Kain se k tomu až do neděle těžko vyjádří, tak já se pokusím si ho do tý doby do huby nebrat. Snad to ocení. :mrgreen:
"Myslíš, že vzdálenost může dělit přátele? Když chceš být s Rae, nejsi už vlastně s ní?" (R. Bach)
Jiři z Holohlav
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Jiři z Holohlav »

Exupery - Citadela " co se ukládá do země je zrno"

jsme děti Boží

jak chmýří pampelišek,jak lehounké semeno jív
Otec nás vyslal
letíme v dál
již jsme jak Otec
a ještě ne
padáme k zemi,padáme v prach