Záležitosti křesťanské víry
Moderátoři: Maršálek, Bestian, Heinrich von Rheinhausen
-
- Stálý přispěvatel
Theodora: ale jo, on kázal lásku, to nepopírám...ale když se naštval, tak mu prostě ruply nervy:-) Vím, že je to ojedinělý případ, ale říkala jsi "najdi":-)
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Pravoslav, Orcae Ita
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Jako biolog vnesením cizí krve do lidské populace.Teologicky to neřeším,není nic kromě Boha,ani Ty.
Ty to máš dobrý,přebíráš kosti,ale říkal tuhle místní pohřebák,že byl na jejich kongresu a tam se zcela vážně mluvilo o tom,že mrtvý je těžší než byl živý - a to by ho mohly nadnášet plyny.
Ty to máš dobrý,přebíráš kosti,ale říkal tuhle místní pohřebák,že byl na jejich kongresu a tam se zcela vážně mluvilo o tom,že mrtvý je těžší než byl živý - a to by ho mohly nadnášet plyny.
Smrt je smyslem života.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Že by co bůh dal tomůže i vzít? Darovanému konu na zuby nekoukejTheodora píše:Nee, "...neboť nebyl čas fíků."Jiři z Holohlav píše:Kain - třeba mu vadila neplodnost?
Je to těžké místo a také mi vždy toho fíkovníku bylo líto. Prostě projev moci Boží, doplněk ke všem uzdraveným a nasyceným... i toto Bůh může.

"Nesnažte se opít trpaslíka notorika a do mrtva se zpijte jen tehdy, když je na blízku někdo, kdo vás může pohřbít."
-
- Stálý přispěvatel
To mi nesedí,svévolnost odpovídá SZ....,chyba Bibli jsem den před zahájením této debaty půjčil- třeba to mám brát srdcem a ne se hrabat v písmu.....Theodora píše:Nee, "...neboť nebyl čas fíků."Jiři z Holohlav píše:Kain - třeba mu vadila neplodnost?
Je to těžké místo a také mi vždy toho fíkovníku bylo líto. Prostě projev moci Boží, doplněk ke všem uzdraveným a nasyceným... i toto Bůh může.
Smrt je smyslem života.
-
- Stálý přispěvatel
Bible Kralická: http://www.bible.cz/_bible/menu.phtmlJiři z Holohlav píše: To mi nesedí,svévolnost odpovídá SZ....,chyba Bibli jsem den před zahájením této debaty půjčil- třeba to mám brát srdcem a ne se hrabat v písmu.....

"Nesnažte se opít trpaslíka notorika a do mrtva se zpijte jen tehdy, když je na blízku někdo, kdo vás může pohřbít."
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Před chvílí jsem se na to ptal Otce Roberta. Pravil, že mu to přijde jako vhodná ukázka moci. Je to jediný zázrak který vykonal a nebyl progresivní, ale destruktivní. A vykonal jej "jen" na stromu. Ale takovým způsobem, že nikdo nepochyboval o jeho moci. A přes to při svém zatčení pravil učedníkům:"Odhoďte meče!" Co je větší síla?Theodora píše:Nee, "...neboť nebyl čas fíků."Jiři z Holohlav píše:Kain - třeba mu vadila neplodnost?