Zbraně raného středověku
Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
Kain
- Stálý přispěvatel

Mám pocit, že tuším, co ti řekne:-) Každopádně nevěš hlavu, zmetek občas vyrobí každý. Jestli to moc dobře neumíš, jeď na kurz...
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Pravoslav, Orcae Ita
-
PeZ
- Nováček

-
Pazourek
-
Davis
- Nováček

Délka kopí
Žádost o radu - časem chci vyrobit tato kopí: Jezdecké kopí z období křížových výprav do Palestiny s trojúhelníkovým praporcem, keltské a slovanské kopí pro pěšáka. Materiálem pro ratiště bude jasan. Jak dlouhé by mělo být jezdecké kopí? Není délka 3m pro jezdce málo? Slovanské a keltské kopí pěšáka jak dlouhé?
-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
Pazourek
Otázka, co kde sehnat:
konkrétně velkomoravskou bradatici(kousek vzadu jsou fotky z Mikulčič). Zajímalo by mě, kde a u koho by jste to obstarávali vy. Kontakty na nějáké konkrétní osoby (asi kováře, he?
) LH by asi byla celá kovaná,že (ne litá), takže i cena by mě zajímala. Za obrázek hotového výrobku bych byl úplně nejvďečnější. Předem díky moc
konkrétně velkomoravskou bradatici(kousek vzadu jsou fotky z Mikulčič). Zajímalo by mě, kde a u koho by jste to obstarávali vy. Kontakty na nějáké konkrétní osoby (asi kováře, he?
-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
Pazourek
-
Wothan
- Stálý přispěvatel