Ten hon na čarodějnice nebyl ani tak myšlený na Abeho, stejně jako lidi, co mají o historii a archeologii nějaké povědomí, ale spíš na novinový bulvár. Taky bych asi sám skuhral víc, ale protože jsem to viděl na vlastní oči, tak to chápu. Mimochodem, nešlo o nějaký zákaz, ale o prosbu.
Jsem zvědav, jak bude vypadat situace teď po další fázi záchrany/úklidu až se vrátí Knecht.
Archeologický ústav v Mikulčicích
Moderators: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Stálý přispěvatel
Tak se zkuste domluvit, na co vše se chcete zeptat... Myslím, že Abeho budou napadat jiné otázky, než Knechta a Archimeda... kteří byli na místě...Kain wrote:"Nicméně co se zkusit zeptat? Na konci měsíce napsat dopis, kde se zeptáš na požární zabezpečení, výši vzniklé škody, pojištění objektu a stav vyšetřování atd. Remcáním tady na foru sice lze ukázat, že jsme věděli, že to tak dopadne, ale nestane se nic víc. Zeptáš se?
Zformulovat pak ten dopis a poslat ho na patřičná místa, snad nebude takový problém... To bych snad zvládl i já, jako negramotný indián

Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Ještě chvíli tu budete brblat a začnu snad něco smolit já, i když o Mikulčicích nic nevím... (nebo teda skoro nic).Pampalíny wrote:Jeden společný dopis jsme zde už tvořili a dopadl velice neslavně.
Je to o tom rozhodnutí. Buď Vás to zajímá a zeptáte se, nebo si jen honíte triko (to není útok na Abeho, ten to napsal jen jako povzdech na státní správou - což plně chápu).
Ale třeba veškerý hlad po informacích ukojí lidi přímo z místa... (Knecht, Archi a další).
A sorry, že pletu do jiného období

Hévéése
Hévéése
-
- Stálý přispěvatel
-
- Site Admin
-
- Stálý přispěvatel
Ono není kam spěchat... teď by spíš nadávali, že zatímco se z trosek ještě kouří, ty už prudíš s papírama...abaddon wrote:neboj, uz sem se domlouval bokem s kainem ze spolu dame neco dohromady .. klidne si to vezmu na hrb, on mi to zkoukne jako pravnik... dame jim jeste par tydnu... nemusim obdrzet odpoved ve stylu "stale jeste probiha setreni..."
Hévéése
Hévéése
-
- Stálý přispěvatel
Ono to taky dost dobře nemusel obýt způsobené nějakou nedbalostí někoho ze zaměstnanců, ale třeba i tím, že v místech kde začalo hořet ten den lepili ipu. Takže vina nemusí být nutně na straně archeologů, ale na firmě která to tam dělala. Všecko se to šetří, takže bych počkal se závěry a kamenováním.
Není Boha kromě Boha a Ježíš je jeho prorok.
-
- Site Admin
nikdo nikoho nekamenuje... pokud prijdou s nejakym logickym vysvetlenim, asi to zavre hubu i takovym notorickym stouralum jako jsem ja...
ale ve finale to ze se nektere predmety "zachranuji podruhe" a musi se nekam umistit atd atd nekdo zrejme bude muset zaplatit, takze na druhou stranu proc nad tim jen mavnout rukou s prohlasenim "shit happens"
ale ve finale to ze se nektere predmety "zachranuji podruhe" a musi se nekam umistit atd atd nekdo zrejme bude muset zaplatit, takze na druhou stranu proc nad tim jen mavnout rukou s prohlasenim "shit happens"
Your freedom will grow each time you say: No!