Raiden: No, ved to nie je tazke... Usijeme si kostymy, par rokov ich budeme nosit na treningy a vystupenia, tiez na vandre a vylety, nebudeme ich ani prat ani opravovat a po troch rokoch to mame hotovo...

Navyse, pripite vojsko sa da zahrat, nemusi byt nutne opite realne... Potom uz len dobre nacasovat pocasie na akciu a ide to...
Sakra, len to asi nepridu divaci...:D
Inak, na Bielej Hore vlani bol jeden borec v zenskych satach (mal aj muzsky odev, niekde som ho v nom videl) a bojoval aj priamo v bitke... Akurat sa na neho zniesla riadna davka kritiky, pricom kdesi su zmienky o tom, ze poriadne zbedaceni vojaci sa odievali aj do zenskych odevov... No, zase je pravda, ze na Bielej Hore boli v skutocnosti asi este celkom tie armady vo forme...

Ale vyzeralo to dost doooobre, aj ked ja by som sa asi na to neodvazil... Ale premyslal som o tom, urobit si nieco ako poncho z deky a to natiahnut cez koselu ako nudzovku, v pase previazat povrazom, nohy zabalit do onuci... Ale to asi ozaj len na specialne zameranom predstaveni, neviem, ci by to divak pochopil, keby sa tam takych supakov motalo 200...:D
Gordon: Ozaj, si mi neodpovedal na tie gombiky, co som sa pytal vyssie...