Já bych to s mokasínama neviděl tak černě. Je mi jasné, že to Joe svede na můj věkJoe píše:Právě třeba ty botyPro trapery jsou třeba typickou obuví mokasíny. Jenže tam kde žili za 1) bylo zcela jiné klima než tady, za 2) moc toho nenachodili, neb. se pohybovali z 99% v sedle koně. Ať Vám bude kdo chce co chce říkat, mokasíny jsou na normální choczení zcela na h.... Cejtíte v tom každej šutr, stačí trochu rosa a máte je mokré, po trávě každou chvíli hodíte kopyta. Proto krom mokasínů u nás má skoro každý pevné boty pracovního typu (jsou podobné těm dobovým, které se ale výjímečně objevovali).
Hranice LH
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
awe
- Stálý přispěvatel

-
Métá?xestse Ohnéssese
- Stálý přispěvatel

Třeba stačí si zvykat od mala...Uvidíme naší Bětkuawe píše:Na to jak chodit v mokasínách si člověk musí prostě zvyknout
Jen to prosím neříkejte žádné sociální pracovnici
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
-
Métá?xestse Ohnéssese
- Stálý přispěvatel

Z toho si nic nedělej, já tahám na táboření těch dek asi 25, pár pod nás, dvě přes každý děcko a sebe a zbytek hážu na manželkuRatatosk píše:Ale se spacákem jsem srab, mně je zima i pod třemi vlněnými dekami, i v létě![]()
![]()
I když mám pocit že od čtvrtý deky dál už to nemá žádný izolační vlastnosti, a už to působí jen na psychiku
Hó?ótóva nahtsevoneotse, nestseohkesáa? éveévanéhéme.
Hévéése
Hévéése
-
Raiden
- Stálý přispěvatel

-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

-
cossack
- Stálý přispěvatel

Když to tady takhle pročítám, napadlo mně, že by se šikl nějaký článeček kterak pohodlně skotačit v drsné zimní krajině zcela podle LH pravidel.
Párkrát už jsem o tom přemýšlel, ale ve společnosti indiánů a traperů, kde se standartně pohybuji, by to bylo nošením dříví do lesa. Kdyby ovšem byl mezi raněstředověkými evropany zájem....
Párkrát už jsem o tom přemýšlel, ale ve společnosti indiánů a traperů, kde se standartně pohybuji, by to bylo nošením dříví do lesa. Kdyby ovšem byl mezi raněstředověkými evropany zájem....
-
Ratatosk
- Stálý přispěvatel

-
Kain
- Stálý přispěvatel

-
Jura
- Stálý přispěvatel

-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

2-3 roky a peří bude překonané. Už dnes PrimaLoft One, Polyguard 3D šlapou peří na paty a v některých ohledech již mají lepší vlastnosti než peří (hydrofobnost). Samozřejmě peří kajky na kajce se nedá jen tak překonat, ale peří kajky ve spacáku anoJura píše:s vláknama se dětet vycpatnevíte co je nejlepší? "všechno hřeje, co má peří !!!!!
Naposledy upravil(a) Pampalíny dne pát 01. zář, 2006 10:42, celkem upraveno 1 x.