Brnířina

Řemesla a každodenní život

Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab

Boza
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Boza »

Což o to, chystám se tam zajet snad příští víkend, ale je mi jasné že přes vitrínu toho moc nevykoukám, a hlavně - bez nálezových okolností je to jenom trocha obyčejného pletiva...
A když už byl založen řečený hrad Kamenec, kníže Břetislav, než odtud odjel, pojav stranou Mutinu...
Müscha
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Müscha »

Tyhle věci budu dokumentovat do diplomky a snad dostanu i pár vzorků na rozbory. Už jsem tam domluvený. Kdyžtak se pak o něco podělím.
Není Boha kromě Boha a Ježíš je jeho prorok.
Rodgir de Maille
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Rodgir de Maille »

Tu diplomku pak určitě pošli.

To mi teď připomělo, nemá prosím někdo z vás ten výzkum co prováděl Pleiner na "Svatováclavské zbroji"?
Boza
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Boza »

Včerejší pokusy:

Obrázek

Obrázek
A když už byl založen řečený hrad Kamenec, kníže Břetislav, než odtud odjel, pojav stranou Mutinu...
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Perfektní - hlavně ten tvar toho místa kolem nýtku!
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
Mysa
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Mysa »

jsi bouchač. Vidím značné technologické pokroky :shock:
habeante not papyrum, daktylo derade pugam
Boza
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Boza »

Taky mě to stálo zatím dost intelektuálního úsilí a experimentování :evil: Ale myslím že mám v ruce technologický postup který na webu opravdu není :twisted:

Teď akorát musím dosáhnout aspoň 90% spolehlivosti, což mimo jiné znamená vyhrát si se žíháním a cementováním...
kraki
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od kraki »

Když jsem si udělal závěs na přilbu z indických kroužků, myslel jsem, že už mám vyhráno... a teď koukám, že jsem se splet. Tohle je prostě dokonalé. Nemáš náhodou v plánu to někdy dělat ve větším a na prodej?
Zbraň, kterou máš a neumíš ji používat, patří tvému nepříteli.
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

No ve větším a na prodej a ve velmi dobré kvalitě to dělá třeba Mirek "Bobr" Kredl - od toho mám zbroj já, ale holt je to cenově hodně jinde než ta Indie a tyhle jemné od Bozi nebo ode mne ještě o fous jemnější by byly neskutečně drahé.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
Boza
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Boza »

kraki píše:Když jsem si udělal závěs na přilbu z indických kroužků, myslel jsem, že už mám vyhráno... a teď koukám, že jsem se splet. Tohle je prostě dokonalé. Nemáš náhodou v plánu to někdy dělat ve větším a na prodej?
V Nabídce nabízím závěs, když si pohneš tak ho získáš ještě se slevou.

Jinak ve větším - proč ne, krátká kroužkovka za 50.000 a komplet za 90.000 Kč, beru zálohu 75% předem a dodací lhůta rok až rok až půl, jdeš do toho?