Já ti nevím, Knechte, ale co si nejdřív přečíst alespoň úvodník té knihy? Případně trochu hlouběji zauvažovat, proč asi jsem na tu knihu upozornil, že to patrně nebude o podpoře nelegální archeologie, jestliže zastávám názor opačný, že?
Obávám se, že to opravdu špatně chápeš, neboť ta kniha skutečně neučí lidi jak kopat lépe a efektivněji. Mimochodem - jeden z autorů knihy, Robert Trnka, je autorem onoho otevřeného dopisu o detektorářích...
Ok, mně to právě bylo divné, proto jsem se ozval. Jestli je to jak říkáš tak v pohodě.
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
To už jsme snad řešili jinde a není třeba se k tomu vracet - ostatně pokud si vzpomínám, sám jsi připustil jistou oprávněnost na základě Trnkova dodatečného vysvětlujícího dopisu, nebo snad ne?
nevim, uznavam ze posuzovat podle nejakyho dopisu publikaci je asi dost mimo...
nicmene s tim dopisem byl autor zrovnatak mimo.. na zaklade nedostatecne schopnosti vymahatelnosti uz existujicich zakonu pozadovat dalsi omezeni osobnich svobod muze jen totalni dement... sorry za ten vyraz ale nic vhodnejsiho me nenapadlo
Tak knihu jsem na Rabovo doporučení zakoupil, pečlivě přečet, a vřele doporučuji. Je to v podstatě odborná knížka, ale psaná nádherně polopaticky
Jen houšť a větší kapky
Britové digitalizovali a dali k dispozici veřejnosti "Codex Sinaiticus" - sbírku biblických textů ze 4. století n.l., kterou po staletí uchovávali mniši v egyptském klášteře sv. Kateřiny: www.codexsinaiticus.org