Vzhledem k ceně nádob - nepomohlo by zajištění dostatku odpovídajích nádob na prodej přímo na akci?
Třeba teď o víkendu jsem zaregistrovala dost lidí, kteří by si nějaké rádi koupili, ale nebylo kde.
Některé věci si každý zvládne vyrobit sám, některé jsou moc drahé na prodej na akci, ale zrovna nádoby, které si doma většina lidí vyrobit nedokáže, mi přijdou snadno řešitelné tímhle způsobem.
Nešvary a prasárny
Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Stálý přispěvatel
Myslím, že neuživili... těch několik hrnčířů (tedy dva, co znám, kteří jsou schopni udělat dobré repliky) to dělají na objednávku jen jako okrajovou věc a na takovou akci se jim jet nevyplatí... Mohu výrobu keramiky zajistit, ale je třeba dát dohromady objem alespoň 20 ks a dodat vybrané vzory vč. rozměrů.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Přivezl jsem pár nádob co mi odkdysi zbyly a byly během pár minut prodané (až jsem se divil). Rab má pravdu, pokud chceš opravudu "echt" keramiku a ne jen nějaký hrncoid s vlnovkou, tak se musíš dívat na typ okraje, detaily výzdoby a další věci, Keramika je historicky silně variabilní věc.
Není Boha kromě Boha a Ježíš je jeho prorok.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Pro lučištníky: dávám ke zvážení, jestli by nebylo vhodnější (a estetičtější) šípy v toulci nosit špuntama dovnitř - jistě, do "klasických úzkých" toulců se jich vejde málo, jdou však nahradit plátěnými vaky. Ještě bych se přimlouval za používání jen černé pásky na obalování hrotů. A také za nesbírání šípů na zem spadlých během bitvy 

-
- Stálý přispěvatel
Proč by se šípy neměly sbírat?
vladyka Křesomysl, Velesův lid
---
Historické tržiště / Slované.cz
---
Pište mi přes mail: petr(*)slovane.cz // ne SZ !!!
---
Historické tržiště / Slované.cz
---
Pište mi přes mail: petr(*)slovane.cz // ne SZ !!!
-
- Stálý přispěvatel
Sbírat můžeš za liniemi, ale vypadá strašně blbě, když se mezi dvěma šiky, které jsou od sebe cca 10 metrů, pohybuje skupinka sbírající šípy a nikdo na ně nezaútočí. Bohužel jsme to zapomněli zakázat.Pampalíny píše:Proč by se šípy neměly sbírat?
Ad nošení šípů obráceně - myslím, že se tolik neničí opeření. A pásku vřele doporučujeme, letos jsme pokytovali vyměkšení na hlavice, příští rok snad nezapomeneme na tu pásku.
-
- Site Admin