Hostina vladyků:
Chtěl jsem se zeptat jak jste byli spokojeni s hostinou vladyků respektive zkráceně Hostinou?
Teď ani nemyslím nějaké "chvalozpěvy" na organizátory - ty už byly na akci a samozřejmě nás potěšily, ale spíše i nějaké návrhy na zlepšení apod.
Byl jsem rád, že až na malé vyjímky se ctily pravidla dané pro toto posezení i že Vám chutnalo.
Chtěli jsme touto hostinou i nastartovat nějaké jiné aktivity, které se dosud na akcích nedělají, ale přesto by zde mohly mít svoje místo.
Zároveň mne dosud napadly asi tyto věci:
- více srnčího ragů
- více solniček (nebo spíše solničky vlastní, tak jak to možná na podobné hostině ve středověku mohlo být)
- sluhové v červeném hedvábí fakt ne
- sluhové na ovívání - fakt jo
- zařídit jídlo s kostma, abychom si užili to házení kostí za sebe :c) /ideálně kuřata, jenže dnes je to takové plebsové jídlo, kdežto kdysi zase kuřata byly vzácné, tak jsme je tam nechtěli -sice by to v paláci nešlo, ale jinakvenku by to bylo super//
- více srnčího ragů
- sluhové sedící u stolu ... Grrr

- větší množství přichystaného jídla, aby zbylo více i na "personál"
- pokud by se hostina dělala na podobném místě, tak více lampiček
- více srnčího ragů
A možná hostinu udělat v pátek večer, aby se mohly v klidu se všemi a mezi všemi probrat organizační věci - časy apod. Tedy vše potřebné pro zdar akce.
Nevím zda se někdy zmůžeme na podobnou hostinu (obzvláště pokud bychom takovou hostinu chtěli i vylepšovat) neboť Slunovrat na sebe nevydělal, ale napadly nás i jiné možnosti:
Řešili jsme to s některými už na hostině, že by mohlo být řešení, že každý (nebo dvě skupiny donromady) připraví jeden chod a je to méně náročné :c)
Večerní rituál:
Díky za fantastickou atmosféru a hudebníkům skládám velký hold za velice dobrou kulisu.
Večerní svatba:
Protože mám pocit sebeuspokojení, že svatba vyšla téměř tak jak jsme chtěli (tedy perfektně a s humorem), mohu jen popřát našim svatebčanům mnoho štěstí v nadcházejících dnech.