Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Rab, Begbie
Netřeba odvolávat (nebyl jsi tam, takže jsi nemohl tušit o čem jsem vlastně mluvil).Selamor píše:Odvolávám co jsem napsal o Cmeldovi.
Cmeldo u fotek jsem strávil dvě hodiny
Ano, taky jsem si to myslel. Nicméně Míla (a realita v nemocnici) mne přesvědčily o tom, že sanitka by eliminovala papírování v nemocnici a sádrovat a šít by se mohlo jít hned ! (Míla je zřejmě někdo od vás, je místní - mj. zajišťovala dovoz masa na večer, dělá ve zdravotnictví. Tak se jí zeptej na její názor)Jarda-sigurd píše:Opoc píše:Pokud by tam sanita stála, stejně by asi čekala na konec aby odvezla všechny a pokud by odjela už s prvním zraněným, tak by na tom všichni byli ještě hůř, takže skutečnost, že se zranění vozí autem už na rychlosti nic nemění, spíše jí to přidává.
To je asi novinka, ja bych to v realu nechtěl zkoušet, jak říkam je to tupe ale pořád to sou zbraně.cmelda píše:No podle toho o čem jsme se bavili (kruci já zapomněl její přezdívku, prý "jako lednička") tak kontrola probíhá tak, že tvoje zbroj musí odolat úderu tvé zbraně.Rekrut píše:na Wothanburgu se kontroluje hlavně dobovost a to s tím jestli někdo má rukavice nebo ne, nemá co dělat.
Za posledne 2 roky co chodim na bitku som takuto kontrolu nezazil. Mozno si to pleties s kontrolou bezpecnosti zbrane do hard turnaja. Tento rok ho tam budu prvykrat organizovat. Viac sa o tom pise tu:cmelda píše:No podle toho o čem jsme se bavili (kruci já zapomněl její přezdívku, prý "jako lednička") tak kontrola probíhá tak, že tvoje zbroj musí odolat úderu tvé zbraně.Rekrut píše:na Wothanburgu se kontroluje hlavně dobovost a to s tím jestli někdo má rukavice nebo ne, nemá co dělat.
Mám další chuť konstruktivně debatovat, nicméně já pro změnu preferuji internetovou diskusi.Max SIGURD píše:Zdravím,
přišlo mi e-mailem upozornění na probíhající diskuzi. Proto tedy mé vyjádření. V další diskuzi pokračovat nebudu, protože mi forma internetové diskuze nevyhovuje. Pokud by někdo měl další potřebu konstruktivně debatovat, tak jsem přístupný na svém mobilním telefonu, který je www.sigurd.cz a nebo osobně.
To sem rikala ja, a rikala sem ze tohle se zavedlo v Polsku - na tech akcich, kde prave je vic lidi a uz se neda jen spolihat na to, ze to proste nejsou magori - a ne u nas a ze mi to prijde jako dobrej napad.cmelda píše:No podle toho o čem jsme se bavili (kruci já zapomněl její přezdívku, prý "jako lednička") tak kontrola probíhá tak, že tvoje zbroj musí odolat úderu tvé zbraně.Rekrut píše:na Wothanburgu se kontroluje hlavně dobovost a to s tím jestli někdo má rukavice nebo ne, nemá co dělat.