Selamor wrote:Odvolávám co jsem napsal o Cmeldovi.
Cmeldo u fotek jsem strávil dvě hodiny

Netřeba odvolávat (nebyl jsi tam, takže jsi nemohl tušit o čem jsem vlastně mluvil).
Třeba tento problém řešit. Diskuse se rozjela a to je přesně ten cíl, který jsem svým provokativním příspěvkem sledoval.
BTW za fotky jsem to už schytal i od svého webhostera. Při prvním přístupu do galerie se generují náhledy a docela pěkně mu to utilizovalo CPU na serveru...
Rychle nadhazuji pár dalších otázek či témat k diskusi:
1. Jen tak pro klid duše - v sobotu večer jsem viděl odjíždět domů toho kluka, co to schytal na kloub palce protože neměl rukavice. Povídal že cesta domů bude problém, protože řídit bude muset jeho holka která moc nejezdí. Už odjezd z tábořiště byl takový rozpačitý. Tak bych jen uvítal zprávu od něj nebo od někoho kdo ho zná že v pořádku dojeli.
2. S některou z účastnic jsme se bavili o tom, jak probíhají zkoušky výzbroje na Wothanburgu. Nepovšiml jsem si, že by se něco podobného dělalo tady.
3. To že při individuálních soubojích v turnaji nebyla žádná zranění je možné vysvětlit i psychologií anonymity davu (u některých působící bezděčně, a někdo toho může zneužít i zcela vědomě)
4. K názoru že zranění jsou problémem vždy dvou konkrétních jedinců (zraněného a zraňujícího) a pořadatel s tím něco těžko udělá: Když mne někdo zmlátí na ulici není přece jen problém nás dvou. Každá komunita se snaží pomoci jedincům v řešení jejich individuálních problémů a proto máme legislativu, policii, ...
5. Možná by nebylo marné, kdyby ti co utrpěli zranění se pokusili objektivně popsat, jak k tomu došlo (a také jak dlouho se s tím asi budou léčit a budou v pracovní neschopnosti). Pokud nedejbože bych příští rok zase jel do špitálu, tak kromě foťáku budu mít i diktafon.
6. Prosil bych někoho kdo se v tom vyzná o info, jak lze zajistit na bitvě účast sanitky (obávám se že to zadarmo nebude). Plus případné vysvětlení všech výhod tak jak jsem se to snažil naznačit v dřívějším příspěvku