To já bych jel. Šlo mi jen o to jestli to mám vzít sebou. Ale když říkáte...Jsem asi moc velký puntíčkář
Wroclaw 1300 - cesta Elišky Rejčky do Čech
Moderátoři: Maršálek, Bestian, Heinrich von Rheinhausen
-
Ronšperk
- Stálý přispěvatel

-
Bohuslav
- Stálý přispěvatel

-
Ronšperk
- Stálý přispěvatel

-
Bohuslav
- Stálý přispěvatel

-
Maršálek
- Stálý přispěvatel

Bohuslav píše:Řeším opět to samé jako s Ilzou ,ale co s mou hůlkou a roztrhanými botkami se vejdu kamkoliv. Nejspíš bych jel také přidal.
Je to poselstvo, Bohuslave, ne přehlídka roztrhaných bot. Je otázkou reprezentace každého pána obléci svého služebníka, který ho doprovází. Ti ostatní zůstávají na tvrzi a makají
Takže chceš-li jet, rád tě uvidím - jako dobře oděného sluhu, nebo vojáka (i lehkooděnec může být čistý).
Nevracíme se z pole, jedeme si pro budoucí českou královnu - i nejposlednější voják bude mít vyčištěnou helmici a čistý oděv. Tolik nás tam nepojede, abychom si mohli dovolit brát bezprizorní drny
Ich dien!
-
Bohuslav
- Stálý přispěvatel

Neboj já se nějak vyšvihnu.ale hůlku si vezmu a stádo předám hlídačovi. http://www.medievaltymes.com/courtyard/ ... tm27rd.gif (1s.17,20)
-
Maršálek
- Stálý přispěvatel

Bohuslav píše:Neboj já se nějak vyšvihnu.ale hůlku si vezmu a stádo předám hlídačovi. http://www.medievaltymes.com/courtyard/ ... tm27rd.gif (1s.17,20)
Ich dien!
-
Andre
- Stálý přispěvatel

-
Kain
- Stálý přispěvatel

To by asi mohl Maršálek...já bych si nikdy nedovolil takovou povýšenost, jako nabídnout vlastní pohostinství
Už proto, že jsem formálně podřízen Maršálkovu domu.
Tak či onak, byl bych rád, kdyby se přihlašování pohlo kupředu a lidé opravdu napsali do příslušné debaty, zda-li pojedou a v jakém počtu. Ideální by bylo s Maršálkem na sněmu probrat detaily, je-li nutno, a bezodkladně po víkendu začít psát...
Tak či onak, byl bych rád, kdyby se přihlašování pohlo kupředu a lidé opravdu napsali do příslušné debaty, zda-li pojedou a v jakém počtu. Ideální by bylo s Maršálkem na sněmu probrat detaily, je-li nutno, a bezodkladně po víkendu začít psát...
Svatopluk vyslal tajně početné vojsko a přepadl Bavory, kteří byli zanecháni na břehu řeky Dunaje ke střežení lodí. Jedny pobil, druhé dal utopit v řece, jiné pak odvedl jako zajatce.
Pravoslav, Orcae Ita
-
Arannka
- Občasný přispěvatel