Tip na výlet.

Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

Kateřina_z_Landštejna
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Kateřina_z_Landštejna »

Nenašla jsem rubriku "Hudba", tak to dávám sem. Pokud to bude někomu vadit, prosím admina, aby oznámení přesunul do tématicky lépe odpovídající rubriky. Děkuji.

Zítra, 26. února 2008 proběhne koncert skupiny Dubia Fotruna,
v Praze 1 na Újezdě, v klubu PopoCafePetl.
Začátek koncertu: 20:30 hod.

Vstupné: 80.- Kč

Žánr: Něco mezi středověkou hudbou a "World Music"
Volo, multum, statim!
cossack
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od cossack »

Haló, haló
Jedeme na takovou rychloakci do Holandska a chtěli by jsme po cestě navštívit nějakou místní zajímavost. Námořní muzeum v Amsterdamu na které jsme se těšili je zavřené a tak bych uvítal nějaký jiný tip. Napadla mne pevnost v Naardenu, ale to je menší zajížďka od plánované trasy Utrecht - Alphen aan Den Rijn. Víte někdo o nějakém jiném špeku co by stál za shlédnutí?
awe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od awe »

Když zajedete o trochu dal, tak v Leidenu je etnologicke muzeum. Na jih od trasy mate Goudu (vyslovuj lehce chrochtave "Chouda" jinak na Tebe budou zirat jak na blbce :twisted: ). V tamnim mestskem muzeu by mela byt expozice tykajici se hlinenych dymek, jimiz se toto mesto proslavilo. Peknou expozici ma i Rijksmuseum v Amstru a jestli pojedete kolem Arnhemu, tak tam maji holandsky skanzen (http://www.openluchtmuseum.nl/)
KŘIŽÁK
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od KŘIŽÁK »

Něco z domácích luhů-navštívil jsem Terezín,a byl jsem z něho ůplně,ale ůplně vodvařenej.Jednak z toho,jaký je to monument,a jednak z toho,jak tenhle vrchol francouzké pevnostní školy,který nemá v Evropě obdoby chátrá..jste li příznivci fortifikací ,doporučuju výlet až budou stromy bez listí..
JEDEN BŮH NIKDY NESTAČÍ..
Jura
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Jura »

nunc est bibendum