Jsem se konečně dozvěděl že nic NEVÍM,paráda,ale je nás mnoho.Joe píše: Nezapomínej, na rozdíl od Vás o tom něco vím -
Zbraně - od křesadla po opakovačku
Moderátor: Joe
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Víš, Joe, on je malinko rozdíl v tom, jak to napíšeš
Proto ta Blackova a moje reakce.
Když si všichni přečteme "vím o čem to je, protože jsem to zažil na vlastní kůži", pochopíme, že pán už má nějakou zkušenost s lítajícími kulkami, ovšem větou "narozdíl od vás, vím o čem to je" děláš blbce ze všech okolo a potažmo i ze sebe, protože nikdy nevíš s kým máš tu čest.

Když si všichni přečteme "vím o čem to je, protože jsem to zažil na vlastní kůži", pochopíme, že pán už má nějakou zkušenost s lítajícími kulkami, ovšem větou "narozdíl od vás, vím o čem to je" děláš blbce ze všech okolo a potažmo i ze sebe, protože nikdy nevíš s kým máš tu čest.
Vitana sgt. Compagnies Franches de la Marine
-
- Stálý přispěvatel
Absolutní souhlas.Vitous píše:Víš, Joe, on je malinko rozdíl v tom, jak to napíšešProto ta Blackova a moje reakce.
EXITUS IN DUBIO EST
-
- Stálý přispěvatel
Jo, mě to došlo - omlouvám se - neuvědomil jsem si že ne všichni to vědí. Speciálně u TC jsem myslel že už je to prfláklé, a Black jako bývalí člen to ví - ne nevěděl
To nebylo znevažování sakra, ale jen popis toho, že čekání na smrt je strašný a to je přesně ten moment před bojem co se ti honí v palici. A to, že přemýšlíš jak se z toho vykroutit, ale ono to nejde. To se asi nedá popsat - to se musí prožít. Jsi na pokraj šílenství a někteří se skutečně zblázní. Tak to prostě je. Logika jde v ten moment do pr......
A o tom byla ta poznámka, že vím o co jde z praxe a dodnes z toho mám špatný spaní.

Joe M.
-
- Stálý přispěvatel
původně jsem posílal obrázek ale zase se mi nezobrazil,tak si myslete že jsem poslal něco hezkýho,budu muset navštívit kurzy zasílání obrázků z TOTW,z ostatních stránek nemám problém ahoj
http://www.trackofthewolf.com/(S(kcmcvv ... um=AAE-538
http://www.trackofthewolf.com/(S(kcmcvv ... um=AAE-538
Naposledy upravil(a) R.S.Black dne úte 16. říj, 2007 13:15, celkem upraveno 2 x.
EXITUS IN DUBIO EST
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel