Kouření na RS akcích

21. století - literatura, instituce, akce...

Moderators: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab

Kouření na RS akcích by mělo...

být povoleno jen pokud nejsou přítomni diváci
13
11%
být povoleno jen na vyhrazeném místě
78
67%
být povoleno kdykoli a kdekoli
1
1%
být zakázáno
25
21%
být povoleno pouze po setmění
0
No votes

Total votes: 117

Scar
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Scar »

To že sa skryje pred ľudmi nezabráni aby z neho tabak nebolo cítiť. Ako z úst, tak zo šiat. Lutujem fajčiarov že takéto veci vôbec musia riešiť. Závislosť je sviňa.
MadHamster
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by MadHamster »

Co takhle rovnou kuřáky střílet, nejdříve pro výstrahu třeba do kolena...no a pokud toho nenechá tak rovnou ke zdi :twisted:

:mrgreen:
"Heresy is like a garden weed, it won't stop feeding until you... BURN THE WHOLE DAMN GARDEN WITH A FLAMER, BURN IT, BURN IT TO HELL!!!!!" "Is there a wittle puppy in the garden? ITS A DAEMON! BURN IT!"
melkel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by melkel »

Myslím, že hodně kuřáků si opravdu neuvědomuje, že může hodně vadit, ale IMHO tady je třeba řešit přístup k nim na RS akcích. A zcela jistě bych neřešil věci typu patřičného historického smradu. Sám si tu sprchu a zuby alespoň večer prostě neodpustím :mrgreen:
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Wothan »

Pochybuju že tohle jde řešit befelem - pokud někdo je natolik závislý že si nedovede pomoct, tak si prostě bude chtít zapálit i když před tím slíbil cokoli, jen se to bude pokoušet maskovat což může ve svých důsledcích být horší než když se mu to na nějakém neškodném místě povolí. Už fakt že si nebude moct zapálit kdy chce a kde chce je restrikce se kterou se prostě bude muset srovnat, ale je to taky ten nejzazší ústupek který udělat můžeme.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
cossack
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by cossack »

Jestli vám to pomůže, tak já mám z vymezeným místem ke kouření na stylových akcích pozitivní zkušenost. Funguje to, a pokud to nejsou vyloženě anarchistické typy kuřáci ta omezení vcelku dobrovolně a ochtně akceptují.
Spící Medvěd
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Spící Medvěd »

Sám kuřák jsem pro vyhrazení útočiště nás závisláků. Protože je pravda, že pokud toto místo vyhrazeno není, každý kuřák ( včetně mne ) sklouzne k tomu, že si zapálí skoro kdekoliv.
lubossek
Nováček
Nováček

Post by lubossek »

Obhajovat svoji závislost nebudu, už jsem se trochu snažil předtím... ale pokud chceme řešit takové detaily jako neautenticita smradu, tak bychom měli být všichni pěkně vyuzení jako z dymné jizby a smrdět od dobytka a/nebo od koní.... zejména absenci vyuzeného oblečení bych tímpádem na LH akcích netoleroval :biggrin:

Buďme realističtí, kouření je svým způsobem nemoc, ale mnoho z nás si jej neodpustí, dohodněme se na vyhrazeném místě ať se neválí vajgly všude kde nebyl tábor (i když je mnohdy pohodím kdekoliv, taky mi vadí), pokud budeme chtít kuřákům jejich vášeň zakázat, můžeme začít řešit takový extrémy, že nebudeme na akce jezdit autem, ale všechno naložíme na bryčku, zapřáhneme a hjó koníčku, jedem.....
Hama sar ba sar tan ba kuštan dihém, | Az án bih ki kišwar ba dušman dihém.
(Vydám vše, celé tělo k usmrcení, | je to lepší než vydat zemi nepříteli)
Hakím Abú-l-Qásim Firdausí Túsí
Knecht
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Knecht »

Souhlasím s vyhrazením místa pro kuřáky a důsledným dodržováním.
Po přistižení kuřáka v táboře výstraha, po druhém sbohem a šáteček, příští rok nejezdi.
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
alistaire
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by alistaire »

:) Já bych kuřáky při druhém přichycení rovnou vykleštil, a tím by se to do pár generací vyřešilo samo :)

Co s kuřačkama ale nevim... :roll:

:wink: :wink:
http://www.mortaigne.com - projekt Švédského regimentu z třicetileté války
Image
http://tricitka.brodec.org - diskuse zaměřená na třicetiletou válku
zeman
Nováček
Nováček

Post by zeman »

Obecně jsem proti kouření, ale myslím že především záleží na pořadateli akce.Jaká pravidla si určí,taková bude mít.
zeman