3. ročník LH srazu
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
- Stálý přispěvatel
-
- Občasný přispěvatel
Vyvar z bachoru bych ohodnotil jako jedly. Holky co pak rikali ze jim i chutnal si ho v pulce jidla osolili. Ono jist maso a vnitrnosti uplne neslane je pro nasi hubu preci jen trosku rana pod pas.
Priste vic normalniho masa do bachoru(vim, vim, normalni maso je drahe:-( a min sleziny a bude to basta. Takove kusy sleziny, to na me bylo moc
Priste vic normalniho masa do bachoru(vim, vim, normalni maso je drahe:-( a min sleziny a bude to basta. Takove kusy sleziny, to na me bylo moc

-
- Stálý přispěvatel
Tu slezinu jsem taky nějak nedal, ale řekl bych že játra, ledviny, srdce...i z těch vnitřností se dá lecos s chutí zbodnout. Ale s tou solí máš recht, taky jsem musel solit. Asi bych to snědl i bez toho, taková tragédie to zase nebyla, ale chuťově to s tou solí prostě je výrazně lepší.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
- Site Admin
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Sůl (i cukr pro jiné pokrmy) tam byla k dispozici od začátku. Známe přeci naši rozmlsanost.Wothan píše:Jo to tam všechno kluci říkali, proto jsme to nejdřív zkusil jen tak, ale když pak přinesli sůl, neodolal jsem a posolil si to, bylo to přece jen lepší.

Ještě jsme mohli vyzkoušet osolit popelem, ale nevím nevím, jestli by to zvládli i ti "odvážní".

-
- Stálý přispěvatel
Lepší je střelný prach
. Je zajímavé, jací jsme co se slanosti týká závisláci
Já to použil (prach) už několikrát, a to ne proto, abych byl LH, ale neb. jsem sůl zapoměl a než abych to jed neslaný, tak radějí jsem to jídlom znechutil tím prachem a sežral
Sůl to sice není a nadšený jsem tím nebyl, ale jak se říká, lepší než drátem do oka, tedy v tomto případě lepší než neslané 

Joe M.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Zkoušel jsem i popel i střelný prach, ale stř. prach mi přišel opravdu děsný :-&
Popel asi hodně záleží z čeho je. Při prezentaci Skjaldborgu byl zmíněn popel chaluh s velkou příměsí soli - ten by asi byl ucházející? Teda myslím - nevím, zda ho někdo zkoušel?
Popel z jehličnanů by měl snad být slanější a taky se doporučuje kořen hlohu - někdy se chystám vyzkoušet.
Popel asi hodně záleží z čeho je. Při prezentaci Skjaldborgu byl zmíněn popel chaluh s velkou příměsí soli - ten by asi byl ucházející? Teda myslím - nevím, zda ho někdo zkoušel?
Popel z jehličnanů by měl snad být slanější a taky se doporučuje kořen hlohu - někdy se chystám vyzkoušet.