Odívání
Moderator: Joe
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Nataniel: opět ti zopakuji jedno pravidlo - nedrž striktně fotek hobbystů, nikdy nevíš, co má ten kdo na sobě za "ústřelek". Aby nám pak půlka lidí nenosila třeba šátek na hlavě s uzlem nahoru jen proto, že zrovna zahlídla fotku hobbysty kterého zrovna bolely zuby a měli za to, že to je "echt".
Doporučuji si vše ověřovat a řídit se literaturou a ne fotkami z akcí.
Pletená čapka je skutečně typická francouzská pokrývka v sedmiletce (nevylučuji její použití i jinde) a ty co nosí třeba Doktor s nápisem LIBERTY - to je zase záležitost americké revoluce. Mám pocit, že Milan jezdí i na akce americké revoluce, tak aby ses nespálil.

Pletená čapka je skutečně typická francouzská pokrývka v sedmiletce (nevylučuji její použití i jinde) a ty co nosí třeba Doktor s nápisem LIBERTY - to je zase záležitost americké revoluce. Mám pocit, že Milan jezdí i na akce americké revoluce, tak aby ses nespálil.
Vitana sgt. Compagnies Franches de la Marine
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
No túto čiapku som videl Milanovi na hlave na fotke z Nymburku a na vlastné oči na jarnom stretnutí lesných indiánov. No a pritom mal na sebe uniformu RR. Myslím si že takáto čiapka určite nebola typická pre angličanov, ale na hlave rangera sa mohla vyskytnúť už len ako korisť od francúza a tak isto v stave núdze keď nemal čo dať v zime na hlavu.
No najviac by ma zaujímal na túto vec Milanov názor.
-
- Stálý přispěvatel
Hele a jakou měla ta čepice na té fotce z Nymburka barvu. Jinak, nikdo neříká, že by se tato čapka nemohla vyskytovat i na anglické straně, ale pochybuji, že by čest dovolila Rangerovi vzít si na hlavu něco tak prokazatelně francozkého.nataniel wrote:No túto čiapku som videl Milanovi na hlave na fotke z Nymburku a na vlastné oči na jarnom stretnutí lesných indiánov. No a pritom mal na sebe uniformu RR. Myslím si že takáto čiapka určite nebola typická pre angličanov, ale na hlave rangera sa mohla vyskytnúť už len ako korisť od francúza a tak isto v stave núdze keď nemal čo dať v zime na hlavu.