3. ročník LH srazu

Moderators: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

abaddon
Site Admin
Site Admin

Post by abaddon »

za Kurikaky z Vitkova myslim taky v pohode... kdo bude chtit prijet, cas si udela
Viktorie
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Viktorie »

Organizace 3.LH srazu - pokud jste ode mne dnes nedostali email s detailními informacemi (rozesílaný těm, kdo skupinu přihlašovali), znamená to, že nejste nahlášeni. Napravte to rychle na můj mail!
Viktorie
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Joe »

DOSTAL :wink:
Joe M.
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Wothan »

Tak bych chtěl poděkovat za nás pořadatelům i ostatním účastníkům za jejich přispění. Byla to skutečně opulentní žranice a nejen žranice :mrgreen: Bylo to zkrátka moc fajn.
Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
Joe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Joe »

Za nás se připojuji k poděkování :wink:
Joe M.
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Wothan »

Nepamatujete si někdo co všechno jsme tam vlastně jedli? Myslím že by bylo zajímavý to sepsat a udělat z toho seznam :-k :wink:

A taky jsem docela zvědavý na nějaký fotky, protože já sám jsem třeba skoro nefotil.
Radim Vaňousek
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Post by Radim Vaňousek »

Bravo! Bylo to moc fajné. =D>

Fotečky budou snad do 22:00 vystaveny ZDE
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Wothan »

Jinak jsem dost spěchal domů, tak se omlouvám, že jsem se rozloučil tak nějak "paušálně" a asi zdaleka ne se všemi.
Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Pampalíny »

Zdravím všechny účastníky srazu a děkuji všem za nádherné a chutné prezentace...

Zároveň musím konstatovat, že nás všechny příjemně překvapilo jak ohromný rozsah ta akce má a už během dlouhé cesty domů jsme si připravili na další ročník několik zákeřností... :wink:

Za sebe vyhlašuji některé kategorie s vlastními vítězi:

1. Maso v bachoru (Šajeni) - za nejoriginálnější přípravu (kde jinde to dostanete, že ano?)
2. Srnčí ragů (Korouhev) - za nejlepší chuťový zážitek
3. Holoubata (Curia Vítkov) - za to, že mě tím fakt odrovnali - to jsem vážně nečekal.
4. Golubce (Kozáci) - za srdeční záležitost, kterou k tomuto pokrmu mám.
5. Vikingské pivo (Skjaldborg) - za to, že si s tím někdo dal práci a já ho konečně mohl okusit.
6. Skotská buchta a masový vývar - Trapeři mi svým výběrem spravili chuťové buňky a připravili mne na další chody.

Velmi podobný názor má i má žena (TOP jedna je pro ni skotská buchta a šajenské kukuřičné kuličky).

Všechno ostatní jídlo bylo také naprosto super, ale tohle mne napadlo vypíchnout.

----

No a pod okraj velebím k nebesům 7 statečných párů, které protančily půl noci (některé celou). Zážitek, kdy Vás Šajen učí ve 3:00 v noci skotské národní tance stojí za to!

Moc děkuji...
Last edited by Pampalíny on Sun 23. Sep, 2007 18:48, edited 1 time in total.
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Wothan »

Jo, už podruhý za sebou jsem šel spát ve čtyři ráno, ta tvrz je nějaká prokletá :wink: Jinak trapeři dneska ráno měli k ochutnávce ještě horkou čokoládu na kterou prej včera zapoměli, bylo to po ránu fajn a byla výborná, stejně jako to kafe večer.