Nicméně tleskač =D>

Takže ještě jednou: provedený s plátnem na zádech - jen a pouze pod kabát, nebo i samotný?
Moderátor: Joe
já si myslím, že klidně i bez kabátu. S takovýma zádama byly podle mě ty vesty běžnější. A že by byly tak rozšířený, kdyby si majitel musel dělat nějaký násilí s tím, že si pak nebude moci sundat kabát pochybujiRaiden píše:Takže ještě jednou: provedený s plátnem na zádech - jen a pouze pod kabát, nebo i samotný?
Parááááda.Vichrice píše:Zrovna jednu vestu došívám, tak tady máš pro představu, jak to může vypadat. http://vichrice.rajce.idnes.cz/vesta/#P1040490.jpg
Tak doma v kuchyni nebo na dvorku to asi problém nebyl. Nebo v nějaké nestandartní situaci. Ale pochybuju že by se tak někdo cíleně promenoval na veřejnosti. To bude stejné, jako jsme tady kdysi řešili ty spodky, co vlastně vypadaly jako normální kalhoty a přitom se přes to nosily ještě ty skutečný kalhoty.awe píše: já si myslím, že klidně i bez kabátu. S takovýma zádama byly podle mě ty vesty běžnější. A že by byly tak rozšířený, kdyby si majitel musel dělat nějaký násilí s tím, že si pak nebude moci sundat kabát pochybuji
Myslím, že nemáš tak docela pravdu. Není nic vyjímečného, když je vesta zezadu z levné látky a často byly záda také kratší, než přední díly. Prostě se v té době takto běžně šilo.cossack píše: Tak doma v kuchyni nebo na dvorku to asi problém nebyl. Nebo v nějaké nestandartní situaci. Ale pochybuju že by se tak někdo cíleně promenoval na veřejnosti. To bude stejné, jako jsme tady kdysi řešili ty spodky, co vlastně vypadaly jako normální kalhoty a přitom se přes to nosily ještě ty skutečný kalhoty.