Předměty denní potřeby
Moderator: Joe
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Ja a pár zaujemcov zo Slovenska by sme chceli nakúpiť bojlery.Radi by sme však chceli vedieť ich cenu.Vitous wrote:Bojlery zajišťuju já, ale výrobce na moje urgence objednávky nereagoval a teď mám docela jiné starosti. Časem snad ale budou.
Zaroveň by bol záujem aj o feldflasky z obdobia Sedmiletky
-
- Stálý přispěvatel
Nataniel: neustále urguju, snad je z toho dědka vymámím brzo
Pak že je na Vysočině vysoká nezaměstnanost... Prdlajz, nechce se jim makat
)
Jestli se nepletu, cena byla myslím kolem 350 Kč, ale to upřesním až je budu mít v ruce, podle toho, kolik si řekne.

Jestli se nepletu, cena byla myslím kolem 350 Kč, ale to upřesním až je budu mít v ruce, podle toho, kolik si řekne.
Vitana sgt. Compagnies Franches de la Marine
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Ty Vitanovy střevíce se momentálně nechávají dělat za 3000,- sakumprask i s přezkou a ocvokovanou podrážkou. Švec je vcelku ochotný, už to má v ruce a objednávku i s oměřením lze vyřídit mailem, cena je dle mého velice lidová. Vitana sice kdysi prskal, že to je model na napoleoniku a že my by jsme měli mít vyšší potpatek a kdesi cosi, ale když jsem to vizuelně porovnával s několika výrobci ze Států neviděl jsem rozdíl.
Pokud ovšem Natanieli trváš na svém řemeslníkovi, máme z nějakých Ospreyů obrázek střihu těch střevíců, tak to zkusím někde dohledat a pošlu Ti to.
Pokud ovšem Natanieli trváš na svém řemeslníkovi, máme z nějakých Ospreyů obrázek střihu těch střevíců, tak to zkusím někde dohledat a pošlu Ti to.