No já taky doufám, že nikoho to ani nenapadlo, ale ta fotogalerie prostě tak působí. Napadlo vás, co by následovalo, kdyby na ty fotky zabloudil nějakej militantní ekologista nebo investigativní novinář?
Ale bez urážky. Omlouvám se, že jsem se nechal unést, ale ta představa mě nadzvedla.
LH vs. ekologie
Moderator: Joe
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
Tak koukám, že se to tu pěkně rozjelo. Možná by stálo za to, nežli začnete někomu rozbíjet držku, se vydýchat a potom již v klidu se zeptat jak to vlastně bylo. Ono se to dá vyříkat i bez ohně, jde jen o to nežli kolem sebe začnu kopat, nejdřív komunikovat. Tak pánové zakopejme válečné sekery a až se někdy potkáme můžeme vykouřit dýmku u toho ohně. Jinak raky jsme vařili v nesolené vodě a maso mají vážně dobré i bez dochucování. Jen nečekejte, že se najíte, je to vážně chuťovka a pak to chce aspoň dva vuřty.
:
Teda Vitano ta fotka je dobrá, až bude kamarád stáčet med, tak to tu zase trocho provětráme. Už vidím ty fotečky, zatím si vyhlídnu strom.

Teda Vitano ta fotka je dobrá, až bude kamarád stáčet med, tak to tu zase trocho provětráme. Už vidím ty fotečky, zatím si vyhlídnu strom.
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel
-
- Stálý přispěvatel