Hranice LH
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
Spící Medvěd
- Stálý přispěvatel

-
awe
- Stálý přispěvatel

-
Spící Medvěd
- Stálý přispěvatel

-
Volkolak
Musím říct, že LH bude každý tak maximálně na 50%, protože nikdy nikdo nedocílí toho, aby myslel jako lidé z oné doby. Kdysi měli jiné starosti, jinak mysleli, žili jiný život...Lh je možná tak přiblížení, takže i když si budete vyrábět vše ručne, podle dobových postupů a žít podle tehdejších způsobů, stejně se přiblížíte tak na 50% (spíše méně) k životu tehdejších lidí. Je to můj názor.
-
Ježour
- Občasný přispěvatel

-
cossack
- Stálý přispěvatel

Jak tady sleduji debatu, uvědomil jsem si Bobře jednu věc. Ikdyž opustíš kolonku OH/LH a budeš své hobby nazývat jinak a lépe, vždycky se najde někdo, kdo Ti v touze po obdivu(či z jiného důvodu) do té kolonky vleze ať chceš či nechceš. Defakto budeš pořád na útěku. Možná to bude za pět let, možná za víc, ale nakonec k tomu stejně dojde.
-
Bobr
- Stálý přispěvatel

-
abaddon
- Site Admin

leda by to zamerne nijak nenazval... pak totiz jen tezko muze nekdo rict ze dela taky to "....." kdyz to nema skatulku..
ja beru vase namitky a rozhorceni ale na druhy strane mi to prijde trochu prehnany... skatulky nebrat..
delam to protoze me to oslovuje jak formou tak obsahem a tak nevidim duvod proc se citit dotcene ze mi do ty skatulky leze nejakej gotik v teplakach co si do popisu skupiny napise tyto dve magicky pismenka "LH"..
ja beru vase namitky a rozhorceni ale na druhy strane mi to prijde trochu prehnany... skatulky nebrat..
delam to protoze me to oslovuje jak formou tak obsahem a tak nevidim duvod proc se citit dotcene ze mi do ty skatulky leze nejakej gotik v teplakach co si do popisu skupiny napise tyto dve magicky pismenka "LH"..
-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel