Hranice LH

Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain

Spící Medvěd
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Spící Medvěd »

A sakra, a já se chtěl zrovna začít s lesákama víc kamarádit :wink:
awe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od awe »

SpiciMedved píše:A sakra, a já se chtěl zrovna začít s lesákama víc kamarádit :wink:
Medvěde můžeš, mi lesní indiáni máme vpodstatě "v popisu práce" mít rádi Skoty.... akorát někteří si to vykládají tak, že už začínají prostírat a přemýšlejí jestli bude lepší na šípkové omáčce nebo na česneku...
Spící Medvěd
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Spící Medvěd »

Pak bych prosil šípkovou, česnek mi nedělá dobře :mrgreen:
Volkolak

Příspěvek od Volkolak »

Musím říct, že LH bude každý tak maximálně na 50%, protože nikdy nikdo nedocílí toho, aby myslel jako lidé z oné doby. Kdysi měli jiné starosti, jinak mysleli, žili jiný život...Lh je možná tak přiblížení, takže i když si budete vyrábět vše ručne, podle dobových postupů a žít podle tehdejších způsobů, stejně se přiblížíte tak na 50% (spíše méně) k životu tehdejších lidí. Je to můj názor.
Ježour
Občasný přispěvatel
Občasný přispěvatel

Příspěvek od Ježour »

tak to je snad jasný
cossack
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od cossack »

Jak tady sleduji debatu, uvědomil jsem si Bobře jednu věc. Ikdyž opustíš kolonku OH/LH a budeš své hobby nazývat jinak a lépe, vždycky se najde někdo, kdo Ti v touze po obdivu(či z jiného důvodu) do té kolonky vleze ať chceš či nechceš. Defakto budeš pořád na útěku. Možná to bude za pět let, možná za víc, ale nakonec k tomu stejně dojde.
Bobr
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Bobr »

ja chci prestat pouzivat kolonky uplne
abaddon
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od abaddon »

leda by to zamerne nijak nenazval... pak totiz jen tezko muze nekdo rict ze dela taky to "....." kdyz to nema skatulku..

ja beru vase namitky a rozhorceni ale na druhy strane mi to prijde trochu prehnany... skatulky nebrat..

delam to protoze me to oslovuje jak formou tak obsahem a tak nevidim duvod proc se citit dotcene ze mi do ty skatulky leze nejakej gotik v teplakach co si do popisu skupiny napise tyto dve magicky pismenka "LH"..
Wothan
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Wothan »

Mno vyměkla - máme své požadavky na své lidi a pak máme požadavky na účinkující resp. hosty svých akcí z nichž většina není LH a tudíž tomu odpovídají i ty požadavky.
Pampalíny
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Pampalíny »

had píše:Jinak pro mě LH je hlavně velká zábava, kamarádi, příjemně strávený čas.
Tak já pro změnu podtrhnu toto :-)

A taky se mi líbí připomínka od lesních indiánů - první rok je tolerance nezbytná.