ja mam mandli taky na hadry, nic si z toho nedelej
jen mam dojem ze lidi se slovanskejma sekerama sou nekteri celkem magori... meli by si uvedomit co maji v ruce... kdyz ja seknu do stitu hranou mece, tak se sila roznese celym miste uderu, kdyz sekam do nekrytyho mista tak proste ten uder vymekcuju a nenecham dopadnout plnou silou... u ty kratky sekery to jde vsechno do tech 4-5 cm .... a ja pak cumim ze mam mandli skrz a jeste sem dostal do ruky v rukavici s falerama takovou ze me bolela...
nestezuju si, nic se mi nestalo, rozmlacenej stit vem cert.... ale az to jeden takovejhle borec pusti nekam kde nebude stit nebo dost zbroje, bude z toho slusnej pruser...
Štíty
Moderátoři: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
Archimedes
- Stálý přispěvatel

-
Wothan
- Stálý přispěvatel

-
Müscha
- Stálý přispěvatel

-
Müscha
- Stálý přispěvatel

-
Kain
- Stálý přispěvatel

-
abaddon
- Site Admin

-
JARWIKS
- Stálý přispěvatel

-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

-
Knecht
- Stálý přispěvatel

Jelikož se mě na to všichni pořád ptali a ptají, napíšu to sem: Proutěný štít potažený surovkou se osvědčil výborně, ani jeden sek nešel skrz kůži, natož skrz celý štít, jediné poškození způsobil Trubadix, který ještě před bitvou zkoušel štít hákovat sekerou a zevnitř natrhl dva proutky. Stane se, příští bude ze silnějších. Snad jedině v šiku díky svému vypouklému tvaru štít po souedních trochu klouže, ale nic není dokonalé. Původní záměr zkoušet štít ostrými zbraněmi se neuskutečnil, jelikož jsem musel v neděli brzo odjet a navíc ho potřebuju ještě po zbytek sezony používat a nemám čas vyrábět jiný. Takže někdy později.