Moderators: Maršálek, Bestian, Heinrich von Rheinhausen
huh to bude nejale LH akce ? kde se bude putovat ? ....Ronšperk wrote:Ozzy. S pár lidma se pokoušíme dát dohromady věci na rok 1180 poutníci do Svaté země. Různá grupa z různých koutů. Od tesaře až po řádové rytíře. Templáře vyvádím jáTak pokud bys měl zájem bylo by nás víc, a nebáli bychom se vlka nic
Neboj se, ze jsem na neco takoveho nemyslel. Takove LH taboreni spojene s vycvikem, roznenim nejake te flakoty, medovinou a drobnou hromadnou potyckou se spriznenymi lidmi je vec, kterou mam do budoucna urcite v planu. Mame jen drobet problem s tim, ze pokud to bude dohromady treba s Korouhvi sv. Jiri, sbehnou z nasich Johanitskych rad nejmene tri lide.Ronšperk wrote:Ja soudím, že nám všem, kteří budeme toužit po akcích co jsou "nějak" datované asi nezbyde nic jiného, než si je časem pořádat samiAle na druhou stranu proč ne. Dokonce bych navrhoval podobné setkání i s námi "neřády
". Formace můžem trénovat ve větším počtu. V pár lidech si můžem udělat i ten válečný konflikt a přitom si úžasně hrát. Je to návrh do budoucna.
V soucasne dobe jsme ve stanovach na pevno zakotvili casove rozmezi 1270-1350.Ozzy wrote:Omlouvam se, pokud jiz toto bylo vysvetleno, nemel jsem jeste cas precist celou diskuzi... ale: Proc padla volba zrovna na rok 1330?
Ja pocitam s tim, ze casem (az dodelam svuj kostym normana od Hastingsu) pujdu do kostymu nektereho rytirskeho radu (jeste ale nejsem rozhodnut, zda templaru, johanitu ci nemeckych rytiru - nejvic mne ale lakaji prvni dva), ale chtel jsem spis obdobi, kdyz jeste tyto rady operovaly v Zamori (takze 1330 je uz pozde ^_^)...
Hele nech si tu vasi teplarskou agitacku nekam jinam!! Nebo ti to tady promaznu!! Nezapomen ze jsi v Johanitskem tematu a ja jsem nejenom Zemsky Komtur, ale i moderator.Ronšperk wrote:Ozzy. S pár lidma se pokoušíme dát dohromady věci na rok 1180 poutníci do Svaté země. Různá grupa z různých koutů. Od tesaře až po řádové rytíře. Templáře vyvádím jáTak pokud bys měl zájem bylo by nás víc, a nebáli bychom se vlka nic