Škóty a RR

Zbraně a Vojenství

Moderátor: Joe

awe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od awe »

Kdyby jste se chtěli někdo na ty "indie" podívat, tak Black jede za tři týdny právě kvůli puškám na veletrh do Německa, kde by měl být i zástupce té indické firmy....
Milan píše:Ty indycký mají nevýhodu, že jsou docela žalostně zpracovaný
...ale za to je to zcela LH košer :wink: Vždyť ty Indové to tam bouchají na koleně naprosto stejně jako před třemi sty lety :twisted:
cossack
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od cossack »

Docela pružného dodavatele máme v Moravské Třebové. Flinty mají své mouchy, ale zas tak "žalostné" to není. Ale třeba absence "boule" na podpažbení by mně docela vadila. V současné době je na Moravě asi 8ks těchle indických BB (v docela úzkém okruhu lidí), takže nějaké reference či srovnání by nebyl problém.
nataniel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od nataniel »

Tak som dostal od distrubútora pedersoli pre SR odpoveď čo by ma stála BB a jeho odpoveď bola 33 700. Máte niekto kontakt na distrubútora tých " indických BB " ?
cossack
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od cossack »

Kontakt má Skřítek, občas sem chodí. Zkusím ho popohnat. Indie stojí kolem těch 15 000Kč jak psal Milan.
R.S.Black
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od R.S.Black »

Jestli vše klapne ,tak by mohli být Brown Bess první model a jiné další chuťovky.Ja osobně mám políčíno na Dog lock mušketu.15.3.budu chytřejší.
nataniel
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od nataniel »

Tá mušketa docklock BB vypadá užasne. Chcel by som však vedieť či sa mohla u RR vyskytovať.
R.S.Black
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od R.S.Black »

V Osprey 85,American Colonial Ranger,The Northern Colonies 1724-64
je Dog lock mušketa zobrazená,tím pádem předpokládám že je OK.
Ta co mám vyhlídnutou je datovaná 1640.
Müscha
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Müscha »

Ospreyům bych stoprocentně nevěřil..... Už jsem tam hezkých pár kravin našel....
awe
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od awe »

Müscha píše:Ospreyům bych stoprocentně nevěřil..... Už jsem tam hezkých pár kravin našel....
To sice jooo, je to potřeba brát tak jak to je. Stručný přehled toho nejzákladnějšího v dané oblasti. Prostě takovej referát. Ale zrovna American Colonial Ranger psal i ilustroval člověk, který o tom něco ví :wink:
Müscha
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Müscha »

Tenhle jsem bohužel neviděl, každopádně jako stručný přehled proč ne, ale informace mám radši z první ruky. :wink: