mě šití, narozdíl od většiny chlapů, nikdy nedělalo žádný problémy, ale žena by pak měla pocit, že jí v podstatě nepotřebuju, tak jí musím ty svý věci nechat šít... Ale jak už jsem psal, používá stroj
Mně žena s ručním šitím poslala někam, tak jsem se to naučil a když už jsem v tom byl naučil jsem se i vyšívat, ono upřímně řečeno, co si člověk neudělá sám...
Ale nikdy jsem se nenaučil pořádně stříhat - ono na tom moc není ale nedělám zrovna z levných materiálů a mám docela strach to zkazit.
Tak mě by šití taky bavilo,ale neumim si to nastříhnout.A taky nemám stroj i když to co jsem si zvládnul ušít,jako je třeba kapote a kalhoty tak ty jsem šil v ruce.
Ale stejně bych na šití nenašel čas.Mám spousty rozdělaný práce,kterou bych měl do konce roku zvládnout
Jo jo, taky mám největší problém se střihama. Hlavně, když to člověk dělá podle obrázku a nebo má střih na A4 a musí si ho zvětšit do reálu. To je pak děs
Já dělám LH vlastně omylem neboť jako mnozí zde uvedli - nejde mi to na mašině. Tak to raději vše dělám ručně. Problém je, že pracuji nejčastěji s jelenicí a pánové, to je žrádlo proti látkám. Popíchanej jsem vždycky jako svině. Jsem totiš línej si to děrovat šídlem a tak to rvu rovnou.
Jo a přesně - o ušití vlastně nejde, ale problém je se střihem
Kuzi siju taky obcas, bud to chce sidlo a tupou jehlu, nebo ostrou jehlu a kombinacky )
To se s tou zenskou musis domluvit na strih a paj ji jednoduse prepadnout s roli latky, at ti to namaluje - doma uz jen strihnes a usijes
Z jelenice už jsme šil taky pár věcí a musim říct,že mi to jde líp než cokoli z látky....ale přece jenom třeba kabát nebo vestu bych si netrouch ani z tý jelenice