Pokud to někdo bude organizovat tak ať s námi taky počítá. My bychom taky určitě jeli.
Ale nejspíše ne mikrobsem, ale vlastním autem, abychom pak mohli chvíli courat po Anglii.
Hastings 2016
Moderators: melkel, Jura, Wothan, Kain, Begbie, Rab
-
- Stálý přispěvatel
Re: Hastings 2016
vladyka Křesomysl, Velesův lid
---
Historické tržiště / Slované.cz
---
Pište mi přes mail: petr(*)slovane.cz // ne SZ !!!
---
Historické tržiště / Slované.cz
---
Pište mi přes mail: petr(*)slovane.cz // ne SZ !!!
-
- Stálý přispěvatel
Taktéž bych 2016 nejspíš se ženou jel. Možná i pár VM. Akorát by to hctělo zveřejnit vskutku včas ty jejich podmínky. Vhledem k tomu, že bych na to nechtěl moc svého lehkého VM předělávat. Spíše podobně jako na WB anachronismy zrušit.
.

"Nesnažte se opít trpaslíka notorika a do mrtva se zpijte jen tehdy, když je na blízku někdo, kdo vás může pohřbít."
-
- Občasný přispěvatel
Přátelé, je to trošku mimo, ale snad vás to pobaví... chtěli jsme se ujmout organizace, a tak jsem počátkem roku komunikoval s English Herritage... odpověděli - "vzheldem k devastujícímu efektu deště a bojujících inulý rok se letos Hastings nekoná, neb je potřeba obnovit trávník" :D
-
- Stálý přispěvatel
Hmm kdyby roku 1066 stály na místě cedulky s nápisem "nešlapat na trávník" měl to Harold Godwinson v kabele! 

Koupím-li trpaslíka, do rána má dva metry.
-
- Občasný přispěvatel

-
- Stálý přispěvatel
Máte nějaké info o tomto roce, nebo o 2016?
-
- Stálý přispěvatel
První informace - Hasting by měl být 14. 10. Vzhledem k délce cesty do Anglie a možnosti se cestou zastavit i v Bayeux a obecně v Normandii bych navrhoval výlet poněkud delší - cca týden. Co vy na to?
-
- Stálý přispěvatel
A další informace - v tomto roce bude Hasting pouze na pozvání a jen v omezeném počtu. Pozvání už nemají na starosti The Vikings jako v minulých letech, ale přímo English Heritage. Jsem v kontaktu s jejich event manažerkou, mají v brzké době padnou důležitá rozhodnutí ohledně celé akce a pak se ozvou. V žádné případě ale nelze považovat za dané, že pojedeme.
-
- Site Admin
Já teda nevím, ale neměl by nás (z kontinentu) na tu akci zvát William the Bastard a ne nějakiý English Heritage?
NON PLAUDITE. MODO PECUNIAM JACITE.
-
- Nováček
Melkel: Týden je na mě hodně, raději bych aby stačily 2-3 dny dovolené.
Wolf: Třeba je to pseudonym...
Wolf: Třeba je to pseudonym...