Odkazy

21. století - literatura, instituce, akce...

Moderator: Joe

Mysakk
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Mysakk »

jenom na to rytí budu muset pořídit nějaký rydla....sice ještě nevim jak,ale asi si je nějak vyrobim.

Myšák
Spící Medvěd
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Spící Medvěd »

No jo pánové, ale ten bordel po bytě :lol:
Mysakk
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Mysakk »

SpiciMedved wrote:No jo pánové, ale ten bordel po bytě :lol:
Taky to nesmíš dělat doma na koberci :wink: já bohužel doma nemám dílnu a tak využívám chalupu,ale tam se zase tak často nedostanu :(
ale jinak ten bordel je neskutečnej :mrgreen:

Myšák
Spící Medvěd
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Spící Medvěd »

Mysakk wrote:jenom na to rytí budu muset pořídit nějaký rydla....sice ještě nevim jak,ale asi si je nějak vyrobim.
Dobrá je taková ta malá elektrická frézkobruska cca kolem 1500,- . Červotoč s ní vytvořil krásný pohár a medaile( z kosti ) na svojí velkou cenu v rýžování.
Mysakk
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Mysakk »

Tak to zní dobře,ale budu muset počkat...teď musim zaplatit opravu autíčka...ale 1500,- za tu frézku neni zas tak moc...dík za tip

Myšák
peggy
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by peggy »

Pánové, prověřil jsem odkazy na stránkách TC a bohužel skutečně většina JIŽ nefunguje.

Mrzí mě jen to, že se o nefunkčnosti dovídám až touto cestou a že nikdo nepoužije odkaz na webmastera k nahlášení vadného linku.

Výsledek bude asi ten, že odstraním stránku jako takovou, protože životnost odkazů je velmi omezená.

"Use Google...."
Peggy, Trappers´Corral
Spící Medvěd
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Spící Medvěd »

peggy wrote:Pánové, prověřil jsem odkazy na stránkách TC a bohužel skutečně většina JIŽ nefunguje.

Mrzí mě jen to, že se o nefunkčnosti dovídám až touto cestou a že nikdo nepoužije odkaz na webmastera k nahlášení vadného linku.

Výsledek bude asi ten, že odstraním stránku jako takovou, protože životnost odkazů je velmi omezená.

"Use Google...."
Ono to bude asi tím , že skalní už tyhle odkazy mají prosurfované a náhodní návštěvníci se o to nestarají. Já jsem taky do toho nešťoural, když jsem prvotně lovil informace a nebyl jsem ještě ani člen TC.
Vitous
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Vitous »

To bude asi na webmasterovi, aby jednou za cas ty odkazy prolustroval a vyradil, nebo opravil.
Vitana sgt. Compagnies Franches de la Marine
peggy
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by peggy »

No, vzhledem k tomu, jak se členstvo podílí (resp. nepodílí) na tvorbě corralových stránek vám mohu jako webmaster závazně slíbit, že se na to vykašlu.

Používám občas program pro zachycení mrtvých odkazů, ale ten odchytá jen skutečně nefunkční odkazy, ne tedy mrtvé stránky, kde např HotBot hlásí, že stránka už neexistuje.

Bývá dobrým zvykem na chyby webmastera upozornit. Občas něco přijde od cizích návštěvníků, nikdy od našich lidí.

Seznam odkazů umístěný na stránkách byl můj vlastní vyexportovaný z oblíbených.
Peggy, Trappers´Corral
Spící Medvěd
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Post by Spící Medvěd »

peggy wrote:No, vzhledem k tomu, jak se členstvo podílí (resp. nepodílí) na tvorbě corralových stránek vám mohu jako webmaster závazně slíbit, že se na to vykašlu.

Používám občas program pro zachycení mrtvých odkazů, ale ten odchytá jen skutečně nefunkční odkazy, ne tedy mrtvé stránky, kde např HotBot hlásí, že stránka už neexistuje.

Bývá dobrým zvykem na chyby webmastera upozornit. Občas něco přijde od cizích návštěvníků, nikdy od našich lidí.

Seznam odkazů umístěný na stránkách byl můj vlastní vyexportovaný z oblíbených.
No, občas mi chytne choroba brouzdalis internetis ( asi tak dvakrát do měsíce :badgrin: ) tak aktuálnost odkazů na stránkách projedu a dám echo.