Czolem!
Informace o Kroměříži - už naposled: nakonec bude možné tábořit na bojišti (zámecký park u rybníka) normálně od pátku do neděle. Do parku se bohužel nedá zajet autem, ale snad to nebude tak daleko. Ještě předesílám, že pokud bude cesťák, tak ne příliš valný, spíš symbolický (upřednostňovány jsou samozřejmě moravské skupiny). Měl byste i přesto někdo zájem?
Kalendář akcí 2011
Moderators: El Cid, Brant, MarcusIV, LiborZ
-
- Nováček
-
- Nováček
Re: Kalendář akcí 2011
Czolem, Kroměříž byla super ale těším se na Cvikov až se zase sejdem. Rodiny vemte ať jsme tam s plnou parádou
Jo na Mrač i na Helfenburg počítám že jedem.

Jo na Mrač i na Helfenburg počítám že jedem.
Boj je život , život je boj. Takže hrrrrr na ně.
-
- Občasný přispěvatel
Plakát Helfenburk .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Bůh pomůže těm , co si pomůžou sami .
-
- Stálý přispěvatel
Hmm, tři bitvy v jednom víkendu, to si zabojujem. Já chci určitě jet. Malou beru s sebou.
-
- Stálý přispěvatel
Já jedu určitě, jestli budu brát děti, to se ještě uvidí.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
Tož i já bych se přidal s malou do mlýna. Jestli se pojede jako kinder akce na Cvikov, tak to doma domluvím a taky bych jel 

,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
-
- Stálý přispěvatel
Tak pojeď. Zatím jedu já s Verunkou a Radislav s malým Ráďou.
Vezmi si ale nějaký stan, protože my máme jen malý áčka a to je s děckem tak pro dva. Děti totiž zabírají 2x tolik místa co 1 dospělý. Pergolu mám.
Po zkušenosti z Úštěku zvažuju, že bych možná něco vařil.
Vezmi si ale nějaký stan, protože my máme jen malý áčka a to je s děckem tak pro dva. Děti totiž zabírají 2x tolik místa co 1 dospělý. Pergolu mám.
-
- Stálý přispěvatel
Hmm, tak bohužel Káju vzít nemůžu. Bude akorád ten víkend u biologického 

,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
-
- Stálý přispěvatel
To je snad jasný, že budeme vařit, ne?Dlouhán wrote:Tak pojeď. Zatím jedu já s Verunkou a Radislav s malým Ráďou.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
- Stálý přispěvatel
Já myslel, že na Cvikov nejedeš Brante.