Predpokladám, že terka je vhodný matroš.
Moderátor: Joe
No, ono je to jedno, jak ho zabalíšcossack píše:Vitana: otázka nezněla na připomínkování toho regulerního batohu, ale na ten rolovací typ skrze který Myšák založil vlákno a proti kterému jsem tady vznesl nějaké námitky.
To je vlastně pravda. Já jsem to striktně bral podle výsledného designu. Uvažoval jsem prostě jako o jednom typu - velká kapsa s překlopem a druhém typu - srolovaný pytel. Asi jsem zbytečně vířil voduVitous píše: No, ono je to jedno, jak ho zabalíšdá se i rolovat.
Dvě deky a plachta už jsou opravdu nafest, ale když to dobře poskládám, tak mi to tam vleze. Pochopitelně není deka jako deka. Sponu si asi můžeš dát jaká ti pasuje na šířku řemenu, zvlášť když se podržíš dobových tvarů. Tento tvar někde vyšťoural Brouzda. Měla by být mosazná, já ji mám z bronzu - vybrousil jsem ji z lopatky nějaké turbíny od Brouzdy.Mysakk píše:Vitano,píšeš"vlezou se deky" to jako dvě? plus plachta?Tak to je hustý.V každym případě je to pytel.děkuji ti za nákres s rozměry.A přezku mám jen takovou,stačí?