Od nás přijedeme jako ROD (Velesův lid, Arkona, Orcae Ita, Doudlebi jedou za kozáky)). Budeme mít živou kapelu... Kozáci taky... Takže živo snad bude
VI. ročník lH srazu 2010
Moderátoři: melkel, Joe, Wothan, Alexandr, Knecht, Raiden, Maršálek, Viktorie, Kain
-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

Re: VI. ročník lH srazu 2010
Absenci Indiánů vnímám jako velice smutnou zprávu
Každého chybějícího období je škoda.
Od nás přijedeme jako ROD (Velesův lid, Arkona, Orcae Ita, Doudlebi jedou za kozáky)). Budeme mít živou kapelu... Kozáci taky... Takže živo snad bude
vladyka Křesomysl, Velesův lid
---
Historické tržiště / Slované.cz
---
Pište mi přes mail: petr(*)slovane.cz // ne SZ !!!
---
---
-
Knecht
- Stálý přispěvatel

Z Arkony to budu asi jen já. Taky s kozáky.Pampalíny píše: Od nás přijedeme jako ROD (Velesův lid, Arkona, Orcae Ita, Doudlebi jedou za kozáky)). Budeme mít živou kapelu... Kozáci taky... Takže živo snad bude
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
-
Vichrice
- Občasný přispěvatel

Snad Vám budou stačit 3-4 lesní Indiáni? Když, dorazí Spící Medvěd, dáme jednu písen na ukázku.Pampalíny píše:Absenci Indiánů vnímám jako velice smutnou zprávuKaždého chybějícího období je škoda.

-
Viktorie
- Občasný přispěvatel

pozvanka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) abaddon dne úte 07. zář, 2010 8:26, celkem upraveno 3 x.
Důvod: kradu pozvánku
Důvod: kradu pozvánku
Viktorie
-
Spící Medvěd
- Stálý přispěvatel

No my jsme teda obstarožní krasaviceVichrice píše:Snad Vám budou stačit 3-4 lesní Indiáni? Když, dorazí Spící Medvěd, dáme jednu písen na ukázku.Pampalíny píše:Absenci Indiánů vnímám jako velice smutnou zprávuKaždého chybějícího období je škoda.
-
Pampalíny
- Stálý přispěvatel

Buben už pro tebe mám a vezu jej 
Což mě připomíná, že pokud by někdo něco chtěl z Tržiště, tak na LH sraz jedeme a můžu to tedy dovézt. V případě zájmu objednávejte (dpravu dejte osobně) a do poznámky dopiště "odběr na LH sraze".
Což mě připomíná, že pokud by někdo něco chtěl z Tržiště, tak na LH sraz jedeme a můžu to tedy dovézt. V případě zájmu objednávejte (dpravu dejte osobně) a do poznámky dopiště "odběr na LH sraze".
vladyka Křesomysl, Velesův lid
---
---
---
---
-
Viktorie
- Občasný přispěvatel

Ahoj všem, prosím garanty (a pozdní středověkáře) pošlete mi počet účastníků do zítra (úterý 14.9.) do večera, ať zde mohu ve středu všem říct s kolika lidmi počítat na vaření.
P.S. Dejte mi i info o čase příjezdu, aby pán tvrze věděl komu a kdy sejít otevřít
Díky
V.
P.S. Dejte mi i info o čase příjezdu, aby pán tvrze věděl komu a kdy sejít otevřít
Díky
V.
Viktorie
-
Spící Medvěd
- Stálý přispěvatel

Osidlování ameriky hlásí 6 lidí , příjezd pátek navečer 18-19:00.
-
Brant
- Stálý přispěvatel

Já s Dlouhánem budeme vyjíždět okolo druhé z Prahy. Celkově počet kozáků nahlásí patrně Libor (pokud tak již neučinil).
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
-
Knecht
- Stálý přispěvatel

Já počítám že vyjedu z HK kolem šesté, takže na místě nějak po sedmé.
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"