AKCE 2010

Moderátoři: El Cid, Brant, MarcusIV, LiborZ

Knecht
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Re: AKCE 2010

Příspěvek od Knecht »

LiborZ píše:Je toho víc fotek? Můžu se zeptat kamráda klempíře, jestli by to udělal.
Prozatím to můžeme dávat do slovanských lahví.
No právě ty slovanské lahve se na 17.století fakt nehodí. To spíš už nějaké staré prvorepublikové skleněné flašky. Já vůl jednu takovou měl, ale skončila kdesi u Corporalu.
Ten plecháč by se asi dal domluvit přes Vichrici u jejího výrobce plechového nádobí.
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Zakázková výroba historických replik: http://customhistory.cz/
Dlouhán
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Dlouhán »

Ten Švihov bych asi taky dal.
El Cid
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od El Cid »

A kdy je ten Švihov? Mám čas až v druhé půlce září. Točím do 17.9.
,,Zachraň mne, Bože, od přátel, s nepřáteli  pak vypořádám se sám".Hejtman záporožského vojska Bohdan Chmelnický
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

Švihov je 2. října.

Další fotky soudku jsou pod tímto odkazem (dole): http://museum.velizariy.kiev.ua/chernig ... index.html
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

Co se Strážku týče - já a Kuba plus děti máme zamluvené spaní ve srubu nebo v hotelu naproti krčmě. Jelikož bude dost možná hnusně, možná by stálo za to zkusit zamluvit bydlení i pro neděťaté. Zatím by o to stál Knecht a asi i Ben. Já jsem až do pátku furt na služebkách, tak se domluvte, a pak se spojte s Karlosem z BC. Jeho mobil šoupnu na interní fórum.
Ktož chce šíp z rány vytáhnúti, učiň takto: Vezmi raky a zaječie sádlo a ztluc to spolu dobrze. Pak vezmi vejce a pryskyrzici a ztluc to v hromadu a klaď na tu bolest, a vytáhneť se všeckno ven. A na to traňku užívej. (Chirurgické lékařství, 16. stol.)
Knecht
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Knecht »

Tož já jsem domluvený....
V listě ze dne 21. února 1621 takto jsou kozáci líčeni: ..."Bůh pomož tam, kam tato sběř přijde!"
Mrazík
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mrazík »

Čím víc tím lépe. Na Švihově před náma strachy utečou..... :badgrin:
Boj je život , život je boj. Takže hrrrrr na ně.
Brant
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Brant »

OK, vypadá to, že Švihov by mohla být pěkná závěrečná bitva sezóny. Chtěl jsem napsat orgům (Renegáti), ale píše mi to, že jejich doména byla pozastavena. Nemáte na ně někdo kontakt?

V pátek se budu ze služebky vracet mezi čtvrtou - pátou. Pak naložím děti a hurá na Strážek. V Brně tedy budu mezi sedmou - osmou. Pokud by to, Knechte, bylo na tebe moc pozdě, zkus se domluvit s Dlouhánem. Ten pojede asi dřív.
LiborZ
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od LiborZ »

Klucí, tam se ale nejede přes Brno:)
Nalivajko - náčelník proviantní služby
Knecht
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvek od Knecht »

Na Moravě se dá vždycky nějak jet přes Brno :)

Jinak je mi to vcelku jedno v kolik pojedu. Pokud by Dlouhán jel dřív a byl ochotný mě někde nabrat, klidně se s ním svezu, ale nechci mu to zbytečně komplikovat, klidně počkám na tebe.